Tatăl lui Reese Witherspoon, anchetat pentru bigamie

Mama actriţei americane Reese Witherspoon a depus o plângere în justiţie contra soţului ei, pe care îl acuză de bigamie, după ce acesta s-a căsătorit cu noua lui iubită, fără să divorţeze în prealabil.

346 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Reese Witherspoon, anchetat pentru bigamie

Reese Witherspoon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mary Elizabeth Witherspoon, căreia prietenii îi spun Betty, afimă că a aflat de existenţa acelei uniuni ilegale după ce câţiva prieteni i-au telefonat pentru a-i semnala apariţia unui anunţ de căsătorie publicat într-un ziar local pe 22 aprilie.

"Când i-am vorbit soţului meu despre acest lucru, el mi-a spus că nu o cunoaşte pe Tricianne Taylor şi că nu îşi aminteşte că s-ar fi căsătorit", a spus Betty Witherspoon, în vârstă de 63 de ani, cu ocazia unei declaraţii sub jurământ, făcută marţi.

Un tribunal din Tennessee a emis un ordin prin care îi interzice lui Tricianne Taylor să folosească numele Witherspoon, să se prezinte ca fiind soţia doctorului John Draper Witherspoon şi să încerce să obţină toate sau o parte din bunurile acestuia.

Părinţii actriţei americane s-au separat în 1996, "din cauza alcoolismului (lui John Witherspoon), a infidelităţii, a cheltuielilor şi a exceselor sale", a declarat Betty Witherspoon, adăugând că îşi iubeşte soţul şi că nu doreşte să divorţeze.

Ea s-a declarat îngrijorată pentru starea de sănătate fizică şi mintală a acestuia şi consideră că soţul ei are nevoie de ajutor. John Witherspoon, în vârstă de 70 de ani, suferă de depresie şi ar fi renunţat de curând la tratamentul său medical.

Căsătoriţi de pe 14 ianuarie anul acesta, John Witherspoon şi Tricianne Taylor au încercat să participe la căsătoria actriţei Reese Witherspoon în martie 2011, dar Tricianne Taylor nu a putut să intre pe proprietatea vedetei, întrucât numele ei nu se afla pe lista invitaţilor.

O nouă audiere în acest caz este prevăzută pentru data de 31 mai, la un tribunal din statul american Tennessee.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", se află la cel de-al doilea mariaj al ei, fiind căsătorită cu impresarul Jim Toth. Actriţa a anunţat în martie că este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei, care urmează să se nască în a doua jumătate a acestui an. Actriţa americană are doi copii - Ava, în vârstă de 12 ani, şi Deacon, în vârstă de opt ani - cu primul ei soţ, actorul Ryan Philippe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici