Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, va apărea într-un pictorial în revista Vogue

Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, va apărea într-un pictorial în ediţia americană a revistei Vogue, au confirmat reprezentanţii din Downing Street Nr. 10, reşedinţa oficială a premierilor britanici, potrivit BBC.

314 afișări
Imaginea articolului Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, va apărea într-un pictorial în revista Vogue

Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, va apărea într-un pictorial în revista Vogue

Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, este recunoscută pentru pasiunea ei pentru modă, în special pentru pantofi care reţin privirile.

Theresa May a pozat pentru celebrul fotograf de portrete, Annie Leibovitz. "Pictorialul planificat de multă vreme pentru ediţia americană a revistei Vogue va apărea în luna aprilie", a declarat un purtător de cuvânt din Downing Street Nr. 10, reşedinţa oficială a premierilor britanici.

Anna Wintour, editorul revistei, de origine britanică, a fost onorată cu titlul de "Dame", în cadrul galei de acordare a distincţiilor în Marea Britanie, de Anul Nou, ceremonie denumită "New Year Honours".

Theresa May a ales abonamentul pe viaţă la revista Vogue, drept element de lux preferat, atunci când a apărut în emisiunea Desert Island Discs, la BBC Radio 4.

Alegerea vestimentară pe care a făcut-o Theresa May, pentru un alt pictorial într-o revistă, anume pantaloni de piele care costau 995 de lire sterline, a înfuriat-o anterior pe fosta secretară de stat britanică pe probleme de educaţie, Nicky Morgan, care a spus că nu a cheltuit atât de mult în viaţa ei pe un articol vestimentar, în afara rochiei de mirească..

Potrivit Press Association, surse din Downing Street au negat informaţiilor potrivit cărora sesiunea de fotografii pentru Vogue ar fi conectată cu o vizită planificată în Statele Unite ale Americii, pentru prima întâlnire a premierului Marii Britanii cu Donald Trump.

Artista Annie Leibovitz a realizat anterior pictoriale cu Michelle Obama şi Hillary Clinton pentru ediţia americană a revistei Vogue.

Margaret Thatcher, celălalt lider politic de sex feminin din Marea Britanie, a fost fotografiată de patru ori în pictoriale pentru ediţia britanică a revistei Vogue. Thatcher, care a murit în 2013, era cunoscută pentru stilul ei inteligent, nepretenţios, care includea articole vestimentare ce-i puneau în valoarea statura, bluze cu guler bufant, şi genţi pe care le etala în fotografii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici