Tiziano Ferro recunoaşte că este homosexual: Vreau să mă îndrăgostesc de un bărbat

Tiziano Ferro a recunoscut într-un interviu acordat editiei italiene a revistei Vanity Fair că este homosexual şi doreşte să trăiască fericit si mulţumit, bucurându-se de dragostea pe care a trebuit să o nege atât de mult timp.

7122 afișări
Imaginea articolului Tiziano Ferro recunoaşte că este homosexual: Vreau să mă îndrăgostesc de un bărbat

Tiziano Ferro recunoaşte că este homosexual: Vreau să mă îndrăgostesc de un bărbat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum câţiva ani am început să mă analizez. A trebuit să accept o serie de lucruri legate de relaţia mea cu homosexualitatea. Astfel, la sfârşitul anului trecut am ajuns la concluzia că vreau să trăiesc acea parte din mine, să încetez să o consider un monstru, ceva negativ", a declarat artistul.

Primele dubii legate de orientarea sa sexuală le-a avut în adolescenţă şi a încercat să i le împărtăşească iubitei sale de atunci. "I-am spus că eu cred că sunt atras şi de băieţi. A râs blând de mine şi mi-a spus că asta nu poate fi adevărat", a spus Tiziano.

Ulterior a urmat succesul răsunător al artistului în lumea muzicii care l-a împiedicat pe acesta să-şi clarifice sentimentele, alegând în schimb să le ignore.

"Nu pot să învinovăţesc pe altcineva în afară de mine. Nici măcar acum nu-mi pot explica de ce am considerat homosexualitatea o boală"

"Am fost atât de furios legat de zvonurile că aş fi gay, nu pentru că nu aş fi vrut să se ştie acest lucru ci pentru că voiam să am un barbat în viaţa mea care să fi justificat bârfele. În schimb eram singur. De ce? De ce ar trebui să trăiesc o viaţă dublă de care nu sunt capabil? Ma enervează când aud vorbindu-se despre acceptarea homosexualităţii.O familie care îmi acceptă orientarea şi atât nu îmi ajunge, vreau să înteleagă şi să continue să fie lângă mine. Acelaşi lucru e valabil şi în cazul prietenilor", a declarat Tiziano.

Cântăreţul a mai spus că este în căutarea iubirii de care nu a avut parte până acum şi că deşi momentan este singur, speră că acest lucru se va schimba în curând.

Tiziano Ferro a debutat în muzică în 2001 cu albumul "Rosso Relativo", înregistrat şi în spaniolă. Au urmat "111 Centoudici" şi primul album în engleză "Universal Prayer". Single-ul cu acelaşi nume a fost înregistrat alături de cântareaţa R&B Jamelia pentru a promova Jocurile Olimpice de la Atena, 2004. În acelaşi an a câştigat la categoria Best Italian Act în cadrul MTV Europe Music Awards. În 2006 a urmat cel de-al treilea album, "Nessun e solo" şi în 2008 - cel mai recent material al artistului "Alla Mia Eta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici