Tom Hardy, pe lista actorilor din rândul cărora va fi ales următorul interpret al agentului 007

Actorul britanic Tom Hardy şi-a adăugat singur numele pe lista candidaţilor din rândul cărora producătorii francizei "James Bond" ar putea să îl aleagă pe următorul interpret al spionului 007, informează contactmusic.com.

433 afișări
Imaginea articolului Tom Hardy, pe lista actorilor din rândul cărora va fi ales următorul interpret al agentului 007

Tom Hardy (Foto: Gabriel Bouys / Mediafax Foto)

Într-o perioadă în care în presa internaţională apar tot mai multe speculaţii legate de identitatea actorului care va fi următorul James Bond, în cazul în care "Spectre" va fi ultimul film în care Daniel Craig îl joacă pe agentul 007, actorul Tom Hardy şi-a trecut singur numele pe lista candidaţilor, spunând că i-ar plăcea să interpreteze rolul celebrului spion britanic.

Într-un interviu acordat pentru Sky News, actorul Tom Hardy, în vârstă de 37 de ani, nici nu a infirmat, nici nu a confirmat dacă a fost contactat de producătorii francizei "James Bond" pentru acest rol. "Cred că oricine şi-ar dori să îl joace pe Bond, nu-i aşa?", a adăugat starul britanic.

Tom Hardy a devenit unul dintre actorii cei mai apreciaţi în ultimii ani în industria cinematografică, după rolurile pe care le-a interpretat în filme precum "Începutul/ Inception", "Cavalerul negru/ The Dark Night Rises", "Războinicul/ Worrior", "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road" şi "Locke". Actorul britanic se află în prezent în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Gangsteri de legendă/ Legend", în care joacă un rol dublu, cel al gemenilor Ronnie şi Reggie Kray.

Actualul interpret al personajului James Bond, actorul Daniel Craig, a dezvăluit în numărul din august al revistei Esquire că "Spectre", al patrulea film în care a jucat rolul agentului 007, ar putea fi ultimul său lungmetraj din această franciză.

Acea declaraţie a declanşat deja o veritabilă bursă a zvonurilor în presa britanică, în ceea ce priveşte numele actorului care ar putea să îl înlocuiască pe Daniel Craig.

Idris Elba, starul filmelor "Luther" şi "Mandela: Long Walk to Freedom", s-a aflat în poziţia de mare favorit în ultimele luni, chiar dacă el a dezvăluit de curând că nu era la curent cu acest zvon. Anthony Horowitz, scriitorul ales pentru a crea un nou volum în seria de romane "James Bond", a fost nevoit să îşi ceară scuze în mod public după ce a spus că stilul de actorie al lui Idris Elba este "prea urban" pentru a-l juca pe James Bond.

Actorul australian Hugh Jackman, deloc străin de rolurile din francize celebre, după ce l-a jucat pe Wolverine în mai multe filme din seria "X-Men", a intrat şi el în această competiţie săptămâna trecută, spunând că "s-ar gândi cu maximă seriozitate" la acest rol, dacă el i-ar fi oferit de producătorii francizei "James Bond".

Marţi, cântăreţul britanic Sam Smith a confirmat faptul că a înregistrat tema muzicală a următorului film din seria "James Bond". Cântecul, intitulat "Writing's On The Wall", va fi disponibil în magazine şi pe internet începând din 25 septembrie.

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", actorul Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Printre ceilalţi actori din distribuţie se mai află Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici