TOPUL artiştilor cu cele mai scumpe bilete la concerte în 2014

Grupul american Fleetwood Mac ocupă primul loc în topul artiştilor cu cele mai scumpe bilete la concertele pe care le-a susţinut în 2014, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes.

514 afișări
Imaginea articolului TOPUL artiştilor cu cele mai scumpe bilete la concerte în 2014

Fleetwood Mac (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu bilete care au atins preţul mediu de 305 dolari cu ocazia concertelor susţinute în cadrul turneului mondial "On With the Show", trupa americană Fleetwood Mac s-a clasat pe primul loc în acest top, informează contactmusic.com.

Grupul Maroon 5 se află pe locul al doilea, cu bilete vândute cu preţul mediu de 280 de dolari.

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift ocupă poziţia a treia cu preţul mediu de 260 de dolari pentru concertele sale.

Pe locurile următoare se află Neil Diamond şi Chris Brown.

Topul 10 al artiştilor cu cele mai scumpe bilete la concerte este completat de U2, Bob Seger, The Who, One Direction şi Kenny Chesney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici