Bali, pe primul loc în topul celor mai căutate destinaţii turistice

  • Dubai ocupă locul 3 în cele mai căutate destinaţii
  • Pe ultimul loc al locaţiilor se află Cusco, Peru
  • În Serengeti are loc cea mai mare migraţie terestră de pe pământ
4969 afișări
Imaginea articolului Bali, pe primul loc în topul celor mai căutate destinaţii turistice

Cu sau fără pandemie, Bali tot bate Londra la titlul de cea mai populară destinaţie din lume în 2021, conform Tripadvisor Travellers Choice Awards.

Insula Indoneziană a urcat de pe al patrulea loc anul trecut, pe primul loc, iar Londra a rămas pe locul 2. Plaja Kelingking, Cascada Sekumpul sau Muntele Batur sunt doar câteva dintre atracţiile prin care s-au aventurat turiştii în 2020. Asta când călătoriile încă erau deschise. Pe timp de pandemie însă, Tripadvisor a ţinut cont şi de lista de dorinţe a potenţialilor turişti, şi a ajuns la concluzia că Bali rămâne în continuare în top. 

Cât despre ediţia de anul acesta, Tripadvisor a implementat şi lista de parcuri naţionale. Yorkshire Dales National Park a fost desemnat pe locul 1 în Europa şi pe locul 11 în lume. Locul întâi a fost ocupat de Parcul Naţional Serengeti din Tanzania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici