Trei câştigători la concursul de poveşti de Ziua Copilului, lansat de Mediafax şi Cărtureşti.ro

Concursul lansat de către Mediafax.ro şi susţinut de Cărtureşti.ro s-a încheiat duminică, 2 iunie, iar luni au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi, cei trei câştigători - Mihaela Condur, Elena Muscă şi Cătălin Dinuţă - care vor primi ca premii pachete speciale de cărţi şi filme.

142 afișări
Imaginea articolului Trei câştigători la concursul de poveşti de Ziua Copilului, lansat de Mediafax şi Cărtureşti.ro

Trei câştigători la concursul de poveşti de Ziua Copilului, lansat de Mediafax şi Cărtureşti.ro

Premiile constau în pachete speciale de cărţi şi filme, formate din Zâna Zorilor, Micul Prinţ, Cărţile cu Apolodor, pachet DVD 101 Dalmaţieni 1+2 şi sunt oferite de Cărtureşti.ro.

Consursul s-a desfăşurat în perioada 23 mai – 2 iunie, participanţii răspunzând la întrebarea "Care este povestea preferată a copilăriei tale pe care ai citi-o şi copilului tău?".

Printre cele mai populare poveşti înscrise se numără Scufiţa Roşie, Albă ca Zăpada, Micul Prinţ, Punguţa cu Doi Bani şi 101 Dalmaţieni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici