Trupa Hi-Q îşi ia rămas bun de la fani, joi, printr-un concert la Mamaia

Trupa Hi-Q îşi ia rămas bun de la fani joi, printr-un concert la Mamaia, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea urmând să îşi dezvolte propriile proiecte, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1007 afișări
Imaginea articolului Trupa Hi-Q îşi ia rămas bun de la fani, joi, printr-un concert la Mamaia

Mihai Sturzu, Dana Nălbaru şi Florin Grozea (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Cu ocazia împlinirii a 18 ani de carieră muzicală, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea au decis să pună punct proiectului Hi-Q, care a însemnat peste 1.000 de concerte, 26 de videoclipuri şi opt hituri numărul 1.

Cu această ocazie, trupa s-a întors în locul în care a debutat, pe malul marii, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. "Emisiunea aleasă este una cu încărcătură simbolică, Hi-Q debutând în emisiunea «Teo şi Mircea», în urmă cu 16 ani", se spune în comunicat.

De asemenea, trupa Hi-Q va susţine, joi seară, la clubul Crema Beach din Mamaia, un concert la care formaţia îşi aşteaptă fanii pentru o ultimă reprezentaţie live cu cele mai cunoscute melodii ale sale, între care "Un minut", "Gaşca mea", "Razna", "Aşa-s prietenii", "Bună dimineaţa" şi "Dor de tine, dor de noi".

Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea vor avea de acum înainte proiecte individuale.

"Pentru mine, viitorul înseamnă multă linişte în sânul familiei mele şi muzică făcută pentru suflet şi nu pentru comerţ. Cele câteva idei care nu au legătură cu muzica şi la care am început să lucrez le ţin deocamdată pentru mine şi voi vorbi despre ele la momentul potrivit. Au fost 18 ani cu bune şi rele, ani din care am învăţat multe şi care se încheie foarte frumos pentru mine şi colegii mei. Sper că muzica Hi-Q să rămână un motiv de bucurie. Le mulţumesc tuturor pentru tot", a declarat Dana Nălbaru.

La rândul său, Mihai Sturzu a spus că îşi va continua activitatea în politică, acesta fiind din 2010 membru al PSD. "Politica este continuarea procesului prin care îmi doresc să inspir, cu pragmatism şi responsabilitate, generaţiile viitoare (...) În acest sens, am iniţiat Legea Voluntariatului, care a fost promulgată cu succes în Parlament, urmând să dezvolt numeroase alte proiecte", spune Mihai Sturzu.

Pe de altă parte, Florin Grozea spune că "inovaţiile online" pe care le-a realizat alături de Hi-Q sunt baza noului său proiect - o agenţie digitală dedicată artiştilor. "Avem deja 10 artişti pe care îi promovăm online, printre care amintesc Deepcentral, Voltaj, Alb Negru, Narcotic Sound, DJ Sava. De acum mă voi dedica 100% acestei agenţii digitale în care îmbin cele două pasiuni ale mele din ultimii 18 ani: muzica şi internetul", spune Florin Grozea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici