Ultimul film din seria "Twilight" a primit 11 nominalizări la Zmeura de Aur 2013 - VIDEO

"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul film din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, miercuri, 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur, trofeul care "recompensează" cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

1190 afișări
Imaginea articolului Ultimul film din seria "Twilight" a primit 11 nominalizări la Zmeura de Aur 2013 - VIDEO

Ultimul film din seria "Twilight" a primit 11 nominalizări la Zmeura de Aur 2013 (Imagine: captura video)

Comedia "That's My Boy", cu Adam Sandler, despre un tată care decide să se reîntâlnească cu fiul său pe care îl abandonase cu mulţi ani în urmă, a primit opt nominalizări, conform Reuters.

Regizorul, actorul şi scenaristul Tyler Perry a primit la rândul său mai multe nominalizări, inclusiv la categoriile "cea mai proastă actriţă" - pentru rolul său în travesti Madea din filmul "Madea's Witness Protection" -, "cel mai prost actor" - pentru rolurile din filmele "Good Deeds" şi "Detectivul Alex Cross" - şi "cel mai prost regizor" - pentru filmele "Madea's Witness Protection" şi "Good Deeds".

Adam Sandler nu va putea să îşi apere recordul stabilit în 2012, când comedia sa "Jack and Jill", în care actorul american a interpretat atât rolul masculin principal, cât şi rolul feminin principal, s-a impus la toate cele 10 categorii la care a fost nominalizat.

În acest an, la categoria "cel mai prost film" au fost nominalizate producţiile "That's My Boy", "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", "Battleship", "The Oogieloves in the Big Balloon Adventure" şi "A Thousand Words".

O absenţă notabilă din această categorie este filmul SF "John Carter", un eşec de casă răsunător al studiourilor Walt Disney, care au folosit pentru această producţie un buget de 200 de milioane de dolari.

Nicolas Cage a fost nominalizat la categoria "cel mai prost actor", cu rolurile din două filme - "Ghost Rider: Demonul răzbunării 3D" şi "Justiţie pe cont propriu/ Seeking Justice". Starul american va concura în această categorie cu actorii Eddie Murphy ("A Thousand Words"), Robert Pattinson ("Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II"), Adam Sandler ("That's My Boy") şi Tyler Perry ("Good Deeds" şi "Detectivul Alex Cross").

Actriţa recompensată cu Oscar Barbra Streisand a fost la rândul ei nominalizată la categoria "cea mai proastă actriţă", pentru rolul din comedia "Guilt Trip", şi va concura alături de Kristin Stewart ("Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II" şi "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman"), Katherine Heigl ("Face toţi banii/ One for the Money"), Milla Jovovich ("Resident Evil: Răsplata"/ "Resident Evil: Retribution") şi Tyler Perry ("Madea's Witness Protection").

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca un "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an, în luna februarie, cu gala Oscar.

Gala Zmeura de Aur va reveni în acest an la data ei tradiţională - cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar - şi va avea loc pe 23 februarie. Anul trecut, aceste premii au fost decernate pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor.

Câştigătorii acestor premii vor fi aleşi în urma voturilor exprimate de cei 650 de membri ai Fundaţiei Zmeura de Aur.

Printre premianţii Zmeura de Aur de la ediţiile precedente se numără Sandra Bullock, care a primit titlul de cea mai proastă actriţă în 2010, pentru "All About Steve", în acelaşi weeekend în care a luat Oscarul pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici