VIDEO Un adolescent a fost legat de scaunul avionului cu bandă adezivă, după ce a încercat să deschidă fereastra. Cum a decurs zborul

  • Echipajul unui avion care aparţine companiei aeriene American Airlines a legat de scaun un adolescent cu bandă adezivă pentru că ar fi încercat să deschidă fereastra.
  • Adolescentul în vârstă de 13 ani a fost arestat după ce zborul Miami-Los Angeles a fost deviat şi a aterizat în Honolulu.
950 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un adolescent a fost legat de scaunul avionului cu bandă adezivă, după ce a încercat să deschidă fereastra. Cum a decurs zborul

Sursa foto: Twitter

Un adolescent a fost legat de scaunul avionului cu bandă adezivă, de către echipajul companiei aeriene American Airlines, pentru că ar fi încercat să deschidă o fereastră a avionului în timpul zborului, incident care a fost surprins video.

Băiatul ar fi intrat, de asemenea, într-o luptă fizică cu mama sa, iar ceilalţi pasageri au încercat să îl oprească.

Avionul a decolat marţi, 10 august, la 12:30, ora locală, şi era programat să aterizeze în Los Angeles cinci ore mai târziu. În schimb, zborul a trebuit să fie deviat către capitala Hawaii, Honolulu, unde adolescentul a fost arestat la aterizare.

Un purtător de cuvânt al American Airlines a spus: „Clienţii au fost distribuiţi pe alte zboruri sau li s-a oferit cazare la hotel. Siguranţa şi securitatea sunt prioritatea noastră principală şi ne cerem scuze clienţilor noştri pentru orice inconvenient cauzat de acestea”.

Avionul a aterizat în Honolulu la ora locală 15:47, potrivit purtătorului de cuvânt, care a spus că devierea a fost făcută „din cauza unui incident cu un pasager la bord”.

Ştirile despre comportamentul perturbator al băiatului vin după un alt incident în care a fost implicat un bărbat, Maxwell Berry, cunoscut pentru că a devenit violent în timpul unui zbor, a agresat sexual, a lovit cu pumnul şi a atins însoţitorii de zbor. Bărbatul din Ohio a fost arestat după ce avionul în care se afla a aterizat în Miami. Şi adolescentul de 13 ani a fost arestat, dar nu au fost raportate răni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici