Un american a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă în timp ce căuta homari. Cum a scăpat bărbatul

  • Michael Packard este scafandru profesionist
  • Bărbatul se scufundă adesea pe fundul oceanului pentru a pescui homar
  • Americanul a fost prins în gura uriaşului mamifer, când a remarcat că a fost înghiţit complet de acesta
7784 afișări
Imaginea articolului Un american a fost înghiţit de o balenă cu cocoaşă în timp ce căuta homari. Cum a scăpat bărbatul

Sursa foto: profimedia

Michael Packard este scafandru profesionist şi realizează adesea scufundări în ocean pentru a captura homar. Însă, de această dată, bărbatul a devenit involuntar captura unei balene cu cocoaşă.

În timp ce se afla pe fundul nisipos al oceanului căutând homari, americanul a fost prins în lanţul alimentar al uriaşului mamifer, când a remarcat că a fost înghiţit complet de acesta.

„Dintr-o dată, am simţit cum mă trage ceva şi am văzut deodată totul complet negru”, rememorează Packard, după ce a fost externat din spitalul Cape Cod. La scurt timp bărbatul şi-a dat seama că a fost înghiţit de o balenă.

Pentru a se elibera, a început să se zbată pentru a-i transmite animalului că ceva nu este în regulă. Stânjenită de mişcările bărbatului în costum de scafandru, balena l-a scos afară, la suprafaţa oceanului.

Incidentele în care balenele cu cocoaşă înghit oameni sunt rare. Esofagul acestei specii de balenă este mult prea mic pentru a înghiţi un om, dar în situaţii extraordinare când acest fapt se întâmplă, acestea sunt incomodate şi îi elimină pe gură la suprafaţa apei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici