Un reporter i-a urat "La mulţi ani!" Angelei Merkel într-un mod inedit, la Bruxelles - VIDEO

Un reporter german a felicitat-o într-un mod ieşit din comun pe Angela Merkel, care a împlinit, joi, 60 de ani. Jurnalistul i-a cântat "La mulţi ani!" în timpul unei conferinţe de presă, de la Bruxelles.

450 afișări
Imaginea articolului Un reporter i-a urat "La mulţi ani!" Angelei Merkel într-un mod inedit, la Bruxelles - VIDEO

Un reporter i-a urat "La mulţi ani!" Angelei Merkel într-un mod inedit, la Bruxelles - VIDEO

"Doamnă cancelar, înainte să vă adresez prima întrebare - şi cred că vorbesc în numele tuturor colegilor mei de aici, de la Bruxelles - aş vrea să vă felicit cu ocazia zilei de naştere. Vă urăm toate cele bune, sănătate şi tot ce vă doriţi!", a spus Udo Van Kampen, angajat al ZDF.  "Şi acum, dacă sunteţi suficient de curajoasă încât să mă ascultaţi cântând, am să încep", a continuat el, spre surprinderea tuturor, relatează BBC.

Sub privirile amuzate ale Angelei Merkel, jurnalistul a cântat melodia tradiţională "Happy Birthday to you!", într-o combinaţie între limbile engleză şi germană. Van Kampen a ţinut să i se adreseze în limba maternăşi a adaptat refrenul, cântând "Happy birthday, liebe Bundeskanzlerin!" (n.r. La mulţi ani, dragă [doamnă] cancelar federal), stârnind râsetele celor din sală. 

"Trebuia să cânt şi eu, ar fi fost mai bine. Vă mulţumesc, totuşi", a spus Angela Merkel evident amuzată, "este primul cântec pe ziua de azi". Cancelarul a ţinut să menţioneze însă că a primit flori şi a ciocnit un pahar de şampanie cu membrii Consiliului European. Merkel, care a împlinit, joi, 60 de ani, este cancelar federal al Gemaniei, din 2005, şi lider al Uniunii Creştin Democrate, din 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici