Unde îşi vor petrece prinţul William şi Kate vacanţa de vară - GALERIE FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost invitată să petreacă vacanţa de vară alături de Regina Elizabeth a II-a la castelul Balmoral din Scoţia.

2828 afișări
Imaginea articolului Unde îşi vor petrece prinţul William şi Kate vacanţa de vară - GALERIE FOTO

Balmoral (Imagine: www.balmoralcastle.com)

Domeniul a fost cumpărat de familia regală în anul 1848, iar castelul a fost costruit între anii 1953 şi 1956, după ce Regina Victoria şi Prinţul Albert s-au îndrăgostit de împrejurimile sale, scrie dailymail.co.uk.

VEZI GALERIA FOTO

Domeniul se întinde pe aproximativ 20.000 de hectare de dealuri, pădure, iar în apropiere se află râul Dee.

Castelul este deschis pentru vizitatori între 1 aprilie şi 31 iulie, însă este închis în lunile august, septembrie şi octombrie deoarece familia regală îşi petrece vacanţa acolo.

O zi obişnuită la castelul Balmoral începe pentru familia regală cu servirea micului dejun, pregătit cu alimente organice locale. Apoi oaspeţii merg la vânătoare, pescuit, cules de ciuperci sau drumeţii pe dealuri. De obicei, familia regală ia prânzul în natură, la una dintre colibele de pe domeniu. După-amiaza, regina serveşte invitaţilor ceaiul din plante, în faţa unui foc în şemineu.

Pentru cinele oficale organizate la castel, bărbaţii trebuie să poarte costume elegante, iar femeile rochii lungi până la pământ, fără a avea nimic provocator.

În fiecare sâmbătă pe perioada verii, Regina organizează un grătar în aer liber, iar familia regală face toate pregătirile necesare. Regina aranjează masa, iar după prânz îşi pune o pereche de mănuşi şi spală vasele, lucru care îi uimeşte pe vizitatori. Însă doar cuplurile regale căsătorite pot participa la acest eveniment.

Duminica, toţi invitaţii sunt aşteptaţi să participe la slujba de la biserica Crathie Kirk, unde pălăriile sunt obligatorii pentru doamne, iar jachetele şi cravatele, pentru domni.

După vacanţa la Balmoral, fiecare invitat trebuie să îi trimită Reginei un bilet de mulţumire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici