UNTOLD: peste 330.000 de oameni, cei mai mulţi la show-ul Armin van Buuren / DJ-ul nr.1 al lumii, M. Garrix: Festivalul, în Top 3 / Aoki: Toţi îmi spun că există în România cel mai bun festival. Este incredibil!

Peste 330.000 de persoane au participat în total în cele patru zile ale Festivalului Untold, desfăşurat la Cluj-Napoca, cei mai mulţi, 90.000, fiind înregistraţi sâmbătă, când a fost nevoie de restricţionarea accesului pe stadionul Cluj Arena.

10073 afișări
Imaginea articolului UNTOLD: peste 330.000 de oameni, cei mai mulţi la show-ul Armin van Buuren / DJ-ul nr.1 al lumii, M. Garrix: Festivalul, în Top 3 / Aoki: Toţi îmi spun că există în România cel mai bun festival. Este incredibil!

UNTOLD: peste 330.000 de oameni, cei mai mulţi la show-ul lui Armin van Buuren. DJ-ul nr.1 al lumii, Martin Garrix: Festivalul, în Top 3. Aoki: Toţi îmi că există în România cel mai bun festival. Este incredibil!

„Untold 2017 a însemnat în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din ţară şi din toate colţurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât şi la celelalte scene şi experienţe ale festivalului. Numărul total de participanţi înseamnă traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului. Cea de-a treia zi, în care Armin van Buuren a urcat pe scena principală, <<Dragon’s nest>>, de pe Cluj Arena, a adus în tărâmul plin de magie peste 90.000 de participanţi. Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de Facebook a festivalului, dar şi pe pagina artistului, unde peste 30 de milioane de oameni din întreaga lume l-au urmărit în direct, pe scena de la Cluj”, se arată într-un comunicat.

Accesul pe Cluj Arena a fost restricţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică deoarece s-a atins capacitatea maximă autorizată de ISU, de 63.000 de persoane.

Duminică, în ultima a festivalului peste 86.000 de persoane au mers la Untold, cel mai aşteptat artist al zilei fiind DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix, care a urcat pentru a doua oară pe scenă şi le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă la Cluj.

„Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix, a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an şi că printre ele se află festivalul Untold din România. Mesajul <<Mi-a fost un dor incredibil de voi!>> i-a făcut pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în şir”, se mai arată în comunicat.

De asemenea, Steve Aoki a urcat duminică seara pentru prima dată pe scena festivalului Untold şi şi-a prelungit show-ul cu o oră peste program.

„Este incredibil ce se întâmplă aici. Toţi marii artişti îmi spun de-a lungul anului, că există în România, cel mai bun festival şi am fost atât de curios şi nerăbdător să ajung aici. Pentru mine şi pentru mulţi alţi artişti, Untold este cel mai tare şi cel mai bun festival din lume”, a spus acesta.

Pe scena principală au urcat în a patra zi a festivalului, Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix şi Steve Aoki. Pe celelalte nouă scene au concertat alţi peste 40 de artişti printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum şi mulţi alţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici