Vama Veche, locul magic din România, a ajuns pe site-ul Bored Panda: "Oamenii vin din toate colţurile lumii să se exprime liber şi să se distreze" - GALERIE FOTO

Alexandru Cosma, un fotograf din România, a împărtăşit cu internauţii din întreaga lume pasiunea sa pentru Vama Veche, postând pe site-ul boredpanda.com mai multe instantanee realizate la malul mării..

8113 afișări
Imaginea articolului Vama Veche, locul magic din România, a ajuns pe site-ul Bored Panda: "Oamenii vin din toate colţurile lumii să se exprime liber şi să se distreze" - GALERIE FOTO

Vama Veche, locul magic din România, celebru după ce a ajuns pe site-ul Bored Panda

Articolul semnat de român a strâns peste 17,000 de vizualizări şi 5,800 de like-uri.

Acesta descrie staţiunea: "Un loc din România, numit Vama Veche, unde oamenii vin din toate colţurile lumii să se exprime liber şi să se distreze".

După scurta introducere, fotograful se descrie la fel de succint: "Numele meu este Cosma Alexandru, iar prin acest proiect am vrut să-mi supun la test pasiunea şi să le spun tuturor că sunt fotograf".

În articolul său, Alexandru a publicat mai multe poze de pe litoral, în care pot fi observate diferite persoane vesele, care cântă, dansează şi se distrează fără reţineri, fără prejudecăţi.

Alături de instantanee, Alexandru descrie şi atmosfera de pe plajă.

"Acest loc e ca o petrecere continuă pe plajă. Plin de oameni iubitori şi prietenoşi".

"Nimeni nu te judecă după haine şi eşti apreciat pentru modul în care te exprimi pe tine însuţi".

Toate fotografiile realizate de român pot fi văzute aici: http://bit.ly/2cECbcY.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici