Vedete dependente de sex - GALERIE FOTO

Tiger Woods, David Duchovny, Michael Douglas sau Billy Bob Thornton au avut nevoie să se interneze într-o clinică specializată pentru a-şi trata dependenţa de sex, în timp ce Charlie Sheen şi Warren Beatty se pot lăuda cu un număr impresionant de femei cu care au făcut sex.

1371 afișări
Imaginea articolului Vedete dependente de sex - GALERIE FOTO

Tiger Woods (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul de golf Tiger Woods s-a internat, în ianuarie, într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de sex, la Hattiesburg (Mississippi).

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis şi Charlie Axel.

În august 2008, David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", s-a internat într-o clinică din Statele Unite pentru a-şi trata dependenţa de sex. Duchovny a precizat că s-a internat de bună voie. Actorul a fost internat timp de o lună, iar la începutul lui octombrie a părăsit centrul medical.

David are o relaţie din 1997 cu actriţa Tea Leoni, cu care are o fiică şi un fiu. În octombrie 2008, cei doi s-au despărţit după o căsătorie care a durat 11 ani. Aceasta a fost a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

Anul trecut, în luna mai, presa britanică scria că Duchovny a cerut-o din nou în căsătorie pe Tea Leoni pe 6 mai, când cei doi au sărbătorit 12 ani de căsătorie şi că cei doi plănuiesc să îşi reînnoiască jurămintele în noiembrie. Se pare că cei doi actori au depăşit neînţelegerile din trecut şi au decis să se împace.

În anii '90, actorul Michael Douglas a recunoscut că este dependent de sex şi s-a internat într-o clinică din Los Angeles.

Michael Douglas s-a căsătorit cu Catherine Zeta Jones în 2000, în luna noiembrie, el având 56 de ani, iar ea 31. Cuplul are doi copii, Dylan Michael Douglas, care s-a născut pe 8 august 2000 şi Carys Zeta Douglas, care s-a născut pe 20 aprilie 2003.

Michael Douglas mai are un fiu, Cameron, dintr-o căsnicie anterioară cu Diandra Morrell Douglas. Cameron a jucat şi el în filme, printre care "În familie", alături de tatăl şi bunicul său, în 2003.

Ziarul britanic Metro a scris că Lindsay Lohan este dependentă de sex: "Actriţa despre care s-a spus că a avut relaţii cu zeci de bărbaţi, chiar a sugerat că ar putea fi dependentă de sex"."Ca actriţă eşti singură, şi nu vreau să fiu singură", a spus Lohan.

"Urăsc să dorm singură. Îmi place să am mai multe relaţii şi să cunosc mai mulţi oameni. Nu pot să spun că sunt o obsedată. Îmi place să fac sex", a declarat Lindsay Lohan.

Potrivit tabloidului britanic Daily Star, Billy Bob Thornton ar fi înşelat-o pe Angelina Jolie, în perioada când cei doi actori erau căsătoriţi, cu terapeutul său de sex. Conform ziarului, Jolie l-a obligat pe Thornton să asiste la mai multe şedinţe la o clinică specializată după ce actriţa a aflat că soţul ei o înşelase cu mai multe fane şi cu persoane din mediul lor familial.

În loc să îşi trateze dependenţa de sex în timpul şedinţelor, se pare că Billy Bob a sedus-o pe cea care era terapeutul său, potrivit tabloidului britanic.

Actorul Charlie Sheen a ocupat prima poziţie în topul 10 al "Sex simbolurilor în viaţă", realizat de revista Maxim, pentru că s-a culcat cu 5000 de femei. Sheen a mărturisit că majoritatea erau prostituate de la Hollywood, și nu toate de lux.

La începutul anului a fost lansată cartea "Star: How Warren Beatty Seduced America", în care Warren Beatty este descris drept un afemeiat care s-a culcat cu aproape 13.000 de femei. Actorul american a publicat însă un comunicat în care a negat aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici