Vedetele autohtone nu au nevoie de Valentine's Day pentru a-şi demonstra iubirea

Valentine's Day, o sărbătoare a iubirii importată de români, stârneşte opinii contradictorii în rândul vedetelor, unele declarând că este un eveniment forţat, de marketing, altele fiind de părere că orice sărbătoare dedicată iubirii este binevenită.

155 afișări
Imaginea articolului Vedetele autohtone nu au nevoie de Valentine's Day pentru a-şi demonstra iubirea

Cântăreaţa Andreea Bănică (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, Daniela Gyorfi, care este însărcinată în nouă luni, a spus că de Ziua Îndrăgostiţilor speră să nu nască. Potrivit medicilor, copilul s-ar putea naşte cel târziu într-o săptămână. În anii trecuţi, cântăreaţa avea spectacole de Valentine's Day, urmate de o zi specială cu persoana dragă. "Uneori mergeam la un restaurant sau găteam ceva special. Altă dată am mers la un centru SPA, în Germania, unde am avut un concert", a declarat Daniela Gyorfi pentru MEDIAFAX.

Actorii Anca Pandrea şi Iurie Darie merg, în weekend-ul de dinaintea Valentine's Day, la bioterapeutul Constantin Mudava, pentru "a se umple de energie". În weekend-ul precedent, cei doi l-au vizitat pe bioterapeut şi i-au lăsat fotografiile lor, a declarat Anca Pandrea pentru MEDIAFAX. "În fiecare zi sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor, pentru că ne iubim", a mai spus actriţa.

Mihai Trăistariu a declarat că este oarecum "contra Zilei Îndrăgostiţilor". "Asemenea sărbători sunt oarecum forţate", a spus el pentru MEDIAFAX. Pe de altă parte, în perioada aceasta, el are două spectacole în judeţul Constanţa, unul în localitatea Lumina, duminică, şi unul în Mangalia, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Pentru Trăistariu, 14 februarie este "o zi obişnuită, o chestiune banală". Cântăreţul spune că îi face cadouri prietenei sale atunci când simte nevoia şi nu de sărbători.

Şi Andreea Bănică a spus că nu are nevoie de o zi specială pentru a-şi exprima sentimentele sau pentru a face gesturi speciale. "Pentru noi, fiecare zi este specială, pentru că suntem îndrăgostiţi", a declarat cântăreaţa pentru MEDIAFAX, adăugând că de Ziua Îndrăgostiţilor are programat un concert în Rusia, dar aşteaptă să fie finalizate câteva detalii legate de transport.

Liviu Vârciu a declarat, pentru MEDIAFAX, că, deşi preferă Dragobetele, "îmbrăţişează cu drag" ziua de Sfântul Valentin, pentru că este mai populară. "Nu prea prefer Sfântul Valentin, că nu suntem americani. Dar dacă lumea îmbrăţişează această sărbătoare, o îmbrăţişez şi eu cu drag", a spus Liviu Vârciu. El a mai declarat că îşi va petrece ziua de Sfântul Valentin într-un mod special, dar nu a dorit să facă public numele persoanei cu care va sărbători. "Este un secret. Viaţa mea de acum încolo este privată", a spus acesta.

"Prefer orice motiv de bucurie şi sărbătoare", a declarat Valentina Pelinel pentru MEDIAFAX. "Am trăit în America aproape 10 ani şi nu am avut cum să ignor Valentine's Day, când totul pare invadat de inimioare şi culoarea mea preferată, roşu. Eu port şi numele de Valentina şi luna februarie e cam ca luna decembrie. În calendarul ortodox e ziua mea de nume atât pe 10 februarie (Sf. Mc. Valentina, care nu e cu cruce rosie), cât şi pe 16 (Sf. Valentin, în calendarul ortodox), apoi e Dragobete, pe 24 februarie; şi pe 14 avem Ziua Îndrăgostiţilor,Valentine's Day. Deci nu e rau deloc", a mai spus Valentina Pelinel. "De obicei Cristi (Boureanu, soţul ei, n.r.) îmi face surprize şi eu mă bucur de ele. Anul ăsta am o dorinţă simplă, îmi doresc ceva roşu, orice. Îmi plac cadourile gândite, făcute din suflet, nu cele pe care le achiziţionezi în grabă, doar aşa că trebuie", a mai spus aceasta.

Dragobetele este preferat şi de Gina Pistol. "Prefer mai degrabă Dragobetele decât Sfântul Valentin. Valentine's Day este mai mult un eveniment de marketing. Consider că e mai potrivit pentru începutul relaţiei şi pentru adolescenţi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Gina Pistol. Ea a precizat că îşi va petrece Valentine's Day "acasă, cu familia".

Pentru Dana Săvuică, orice sărbătoare dedicată iubirii este binevenită. "Orice sărbătoare este binevenită, mai ales pentru cuplurile îndrăgostite. Că se numeşte Sfântul Valentin, că se numeşte Dragobete, în fond se sărbătoreşte acelaşi lucru. Noi sărbătorim, dar nu ne pregătim intens pentru asta, putem să ieşim la un restaurant sau putem să luăm parte la un eveniment cu tematică. Întotdeauna ne lăsăm loc pentru surprize", a declarat pentru MEDIAFAX Dana Săvuică.

Adriana Bahmuţeanu a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu preferă în mod special una din cele două sărbători dedicate iubirii. "Noi nu petrecem. La noi e tot anul Sfântul Valentin", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici