Vezi cum arată reprezentanta României la Miss Tourism International 2011 - FOTO

O braşoveancă în vârstă de 24 de ani, Andreea Rotaru, este Miss Tourism România şi va reprezenta ţara în concursul internaţional de frumuseţe Miss Tourism International 2011, care va avea loc în Malaezia.

620 afișări
Imaginea articolului Vezi cum arată reprezentanta României la Miss Tourism International 2011 - FOTO

Andreea Rotaru (Imagine: Oana Suciu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii evenimentului, în urma concursului Miss Tourism România, organizat de agenţiile President Models şi Exclusiv Event, într-un club din Deva, a fost aleasă ca reprezentantă a României în concursul internaţional de frumuseţe Miss Tourism International 2011 braşoveanca Andreea Rotaru, în vârstă de 24 de ani.

Ea are 1.72 metri înălţime şi dimensiunile 89-60-88.

"În total, în concurs au fost 16 concurente din mai multe oraşe ale ţării. Probele au fost cele clasice, ţinute casual, ţinute de seară şi lenjerie intimă. Andreea Rotaru va fi timp de un an imaginea Miss Tourism România şi, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agenţia de modele President Models Agency, având în acest moment şansa reală de a profesa ca model la nivel internaţional", a afirmat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiilor President Models şi Exclusiv Event, organizatorul acestui eveniment.

Miss Tourism International 2011 va avea loc în Malaezia, spre sfârşitul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici