VIDEO Haos pe scena unui concurs de frumuseţe. Câştigătoarea „Mrs. Sri Lanka“, rănită la cap după ce o fostă concurentă i-a smuls coroana

  • Pushpika De Silva, câştigătoarea titlului „Mrs. Sri Lanka”, susţine că a fost rănită la cap după ce o fostă deţinătoare a titlului i-a smuls coroana.
  • Ulterior, organizatorii şi-au cerut scuze de la Pushpika De Silva, iar premiul i-a fost returnat.
  • Incidentul a avut loc duminică, în cadrul unei ceremonii transmise live de televiziunea naţională.
7454 afișări
Imaginea articolului VIDEO Haos pe scena unui concurs de frumuseţe. Câştigătoarea „Mrs. Sri Lanka“, rănită la cap după ce o fostă concurentă i-a smuls coroana

FOTO: Profimedia

Concursurile de frumuseţe îşi propun, de obicei, să scoată în evidenţă atuurile participanţilor, fie ele legate de aspectul fizic, de inteligenţă sau de talentele nebănuite. Dar chiar şi aşa, e vorba de o competiţie, iar sub presiune ies la iveală şi situaţii sau trăsături de caracter mai puţin plăcute. 
 
Un exemplu recent vine din Sri Lanka, unde cel mai mare concurs de frumuseţe din ţară s-a transformat într-o clipită într-o scenă de „lupte”. Incidentul a avut loc duminică, în cadrul unei ceremonii transmise live de televiziunea naţională, relatează BBC.
 
Pushpika De Silva, câştigătoarea titlului „Mrs. Sri Lanka” („Doamna Sri Lanka” n.r.), nu a avut timp să se bucure de victorie. Caroline Jurie, deţinătoarea titlului din 2019, i-a smuls de pe cap coroana, motivând că regulamentul nu permite ca printre concurente să fie şi femei divorţate.
 
„Există o regulă împotriva femeilor care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca premiul să ajungă la concurenta de pe locul doi", a declarat aceasta. Zis şi făcut. A încoronat-o pe femeia clasată pe locul doi, moment în care Pushpika De Silva a părăsit scena, plângând.
 
Într-o postare pe Facebook, „regina frumuseţii” a spus că a fost la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile suferite la cap. Pushpika De Silva susţine că va depune plângere pentru modul „jignitor” în care a fost tratată.
 
„Există o mulţime de mame singure ca mine care suferă în Sri Lanka", a declarat ea într-o conferinţă de presă. „Dedic această coroană tuturor femeilor, mamelor singure care suferă pentru a-şi creşte copiii”.
 
Ulterior, organizatorii şi-au cerut scuze de la Pushpika De Silva, care a explicat confuzia: este separată de soţ, dar nu divorţată. Premiul i-a fost returnat după ce spusele sale au fost confirmate.
 
Directorul naţional al competiţiei „Mrs. Sri Lanka”, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că „este dezamăgit", adăugând că se simte ruşinat de comportamentul lui Caroline Jurie.
 
Poliţia a interogat-o pe Caroline Jurie, care este actuala deţinătoare a titlului „Mrs. World”, iar investigaţiile continuă.
 
Ceremonia este extrem de populară în Sri Lanka, iar printre invitaţi era şi soţia premierului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici