VIDEO Smiley, în lacrimi în faţa miilor de spectatori care au participat la concertul său aniversar. Ce a păţit artistul

Smiley a organizat joi seară, la Arenele Romane, un concert grandios cu prilejul împlinirii a 10 ani de carieră solo. Un moment emoţionant în cadrul showului a fost când cântăreţul a interpretat piesa „Confesiune” şi a izbucnit în lacrimi, pe scenă, în faţa miilor de spectatori.

3245 afișări
Imaginea articolului VIDEO Smiley, în lacrimi în faţa miilor de spectatori care au participat la concertul său aniversar. Ce a păţit artistul

FOTO, VIDEO Smiley, în lacrimi în faţa miilor de spectatori care au participat la concertul său aniversar. Ce a păţit artistul (Imagine: Facebook)

“Visez concertul asta de 10 ani”, declara cântăreţul cu o zi inainte de concertul-petrecere. La evenimentul care a durat două ore şi jumătate au participat o sumedenie de fani, dar şi invitaţi-surpriză, toţi bucurându-se de momente artistice inedite.

O premieră a serii a fost momentul în care Smiley a interpretat piesa „Confesiune”, melodie dedicată dedicată părinţilor săi şi care nu s-a mai cântat în cadrul concertelor. Fanii au fost emoţionaţi când Smiley a izbucnit în lacrimi, pe scenă, fără a se teme să-şi dezvăluie emoţiile în faţa miilor de spectatori.

După concert, artistul a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant prin care a adresat mulţumiri fanilor, prietenilor şi colegilor săi de scenă: „Emoţia pe care o trăiesc acum nu am trăit-o niciodată. Va doresc tuturor să trăiţi ce am trăit eu în seară asta. Sunt alături de familia mea, de prieteni, de colegi, de artişti pe care îi apreciez şi alături de voi care ştiţi întotdeauna să-mi daţi aripi. Iubesc ceea ce fac şi vă iubesc pe voi că ne susţineţi atât de tare mereu! Vă mulţumesc!”

Concertul de pe 1 iunie al lui Smiley a însemnat o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali şi multe alte surprize pentru public.

Opening actul a fost  susţinut de Alex Musat si Sebastian Seredinschi, fosti concurenti la Vocea Romaniei, care au dat “aperitivul” muzical la petrecerea de ziua mea”, potivit cuvintelor lui Smiley, care se află in anul de sarbatoare 10 din cariera sa solo. 

 

#smiley10 #1iunie @smiley_omul

A post shared by Speak (@iamspeak) on

 

 

260 de mp de ecrane de ultima generatie, cea mai mare suprafata de led montata la Arenele Romane, peste 2 ore si jumatate de live, peste 100 de oameni care au muncit în echipa artistică şi de productie a show-ului, cel mai bun mixer de sunet care a fost vreodata pe o scena din tara a unui artist roman, elemente scenografice, muzicale si regizorale concepute special pentru eveniment, 3 backing-vocals, un cvartet, 5 instrumentisti in trupa, dansatori, invitati speciali si un sarbatorit cu 10 ani de cariera solo in spate – acestea au fost doar o parte din detaliile tehnice care s-au putut vedea si auzi la concertul din 1 iunie prin care Smiley a marcat 10 ani de carieră solo.

Concertul lui Smiley de la Arenele Romane, face parte din proiectul amplu #Smiley10 prin care artistul sarbatoreste printr-un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale, pe parcursul unui an intreg, 10 ani de cariera solo.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreţ, compozitor, producător, prezentator şi actor român, fost membru al trupei Simplu. Artistul a început şi o carieră solo, iar în 2008 şi-a lansat primul său album, „În lipsa mea”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici