VIDEO Un nou INCIDENT la bordul American Airlines. ALTERCAŢIA dintre un angajat al companiei aeriene şi un pasager: Dau de pământ cu tine!

Compania American Airlines a suspendat un angajat după apariţia unui video în spaţiul public care surprinde o altercaţie la bordul unui avion implicând echipajul companiei, mai mulţi pasageri şi o femeie cu un copil mic.

6364 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un nou INCIDENT la bordul American Airlines. ALTERCAŢIA dintre un angajat al companiei aeriene şi un pasager: Dau de pământ cu tine!

VIDEO Un nou INCIDENT la bordul American Airlines. ALTERCAŢIA dintre un angajat al companiei aeriene şi un pasager: Dau de pământ cu tine! (Imagine: Facebook)

Un angajat al companiei American Airlines a luat cu violenţă din mâinile femeii căruciorul, lovind-o pe aceasta şi fiind la un pas de a-l lovi şi pe copil, potrivit unui utilizator de Facebook, Surian Adyanthaya, care a postat un videoclip pe reţeaua de socializare, surprinzând scena.

În urmă cu aproape 2 săptămâni, un doctor în vârstă de 69 de ani, David Dao, a fost spitalizat după ce poliţia de aviaţie din Chicago l-a târât cu forţa dintr-un avion al United Airlines ducând la numeroase reacţii vehemente din partea internauţilor, incidentul cauzând şi probleme financiare şi de imagine companiei.

American Airlines a demarat o investigaţie în incidentul de vineri, ce s-a petrecut  la bordul avionului cu numărul de zbor 591, de la San Francisco către Dallas, înainte de decloare, a declarat Leslie Scott, purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Incidentul a pornit de la o dispută asupra faptului dacă femeia avea voie să urce cu căruciorul la bordul avionului a spus Scott.

În videoclip, femeia cu copilul poate fi auzită cum le cere însoţitorilor de zbor căruciorul. Un pasager merge apoi către bordul avionaului şi solicită echipajului să îi spună numele angajatului care a luat căruciorul.

Apoi, un alt angajat al companiei, despre care Scott a spus că este însoţitor de zvor, intră în avion iar pasagerul îl confruntă: "Dacă îmi faci asta, dau de pământ cu tine", poate fi auzit pasagrul spunându-i însoţitorului de zbor.

Apoi pasagerul şi însoţitorul de zbor de confruntă iar agajatul poate fi auzit cum îl provoacă pe pasager să îl lovească. În cele din urmă pasagerul se întoarce la locul său iar însoţitorul de zvor părăseşte aeronava.

"Regretăm disconfortul pe care l-am creat pasagerului şi familiei sale, precum şi celorlalţi clienţi afectaţi de incident", se arată într-un comunicat al companiei remis vineri. 

Femeia şi familia sa au fost mutaţi la clasa 1 a zborului, potrivit hotărârii companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici