Videoclipul Telephone al lui Lady Gaga, parodiat de militari americani din Afganistan - VIDEO

Militarii americani au pus în scenă o versiune proprie a melodiei Telephone, interpretată în original de Lady Gaga, pe care au postat-o pe Internet, relatează The Sunday Times, în ediţia electronică.

78 afișări
Imaginea articolului Videoclipul Telephone al lui Lady Gaga, parodiat de militari americani din Afganistan - VIDEO

Videoclipul Telephone al lui Lady Gaga, parodiat de militari americani din Afganistan

Clipul, înregistrat la baza militară din provincia Farah, a fost creat de opt soldaţi plictisiţi pentru a-şi distra prietenii şi familiile de acasă.

Aaron Melcher, un militar în vârstă de 24 de ani din North Carolina, dansează împreună cu un alt soldat, Justin Baker, în vârstă de 20 de ani. Ulterior, lor li se alătură alţi şase colegi îmbrăcaţi în costume fabricate din bandă adezivă, cutii de carton şi ochelari de soare supradimensionaţi.

Unul dintre soldaţi, James Conley, a scris pe pagina sa de Facebook: "Asta fac oamenii în timpul lor liber în Afganistan. Este o nebunie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici