Vocea României: Cele mai bune momente din ediţia a doua

Şi a doua editie a show-ului "Vocea României" a adus o mulţime de momente impresionante pe micul ecran. Vezi mai jos cele mai bune momente din emisiune:

3174 afișări
Imaginea articolului Vocea României: Cele mai bune momente din ediţia a doua

Vocea României: Cele mai bune momente din ediţia a doua - GALERIE VIDEO

Vlad Stoia a întors toate scaunele! Ascultă cum a cântat "Hello"

Vlad Stoia, un tânăr de 29 de ani din Bucureşti, a fost primul concurent care i-a determinat pe toţi cei patru antrenori să apese pe butonul "Eu te vreau".

El a cântat piesa "Hello" de Lionel Ritchie, iar Marius Moga a fost primul care s-aîntors. La sfârşitul momentului său, a rămas foarte surprins să vadă că are de ales dintre toţi antrenorii: "Nu m-am gândit că voi avea să aleg. Credeam că dacă se întoarce un antrenor, o sa zic multumesc!", a recunoscut Vlad.

El a ales să fie în echipa lui Horia Brenciu.

Teodora Moroşanu l-a cucerit pe Moga cu vocea ei

Teodora Moroşanu, 24 de ani, din Bucureşti, a interpretat la emisiunea "Vocea României" o cunoscută baladă a artistei Pink - "Perfect".

Marius Moga a apăsat primul pe butonul "Eu te vreau", şi singurul. "În general tu te intorci la voci feminine", a observat cu malitiozitate Smiley.

Un moldovean a făcut show la "Vocea Romîniei"! Ascultă-l pe Ionel Istrati cântând "Buleria"

Ionel Istrati are 20 de ani, este din Chişinau şi i-a facut pe Smiley şi pe Marius Moga să se bată pentru el.

"Îl aleg pe Smiley, pentru că el a apasat primul pe buton", a spus foarte spontan Ionel.

Cătalin Dobre a cântat piesa "I feel good". "Cum, mă, să iasa din tine vocea asta?" De bucurie, Smiley l-a luat în braţe pe scenă

Cătalin Dobre a cântat piesa "I feel good" şi a trecut mai departe, în etapa următoare, după ce Smiley l-a cooptat în echipa sa.

Pentru Cătălin, nu s-a intors decât Smiley, dar absolut toti antrenorii au rămas uimiţi când au văzut cum arată cel care a cântat cu o voce atât de clara şi de puternică.

Prestaţia Anei Odagiu a făcut-o pe Loredana să exclame "Never forget you"

Ana Odagiu, în vârstă de 24 de ani din Bucureşti, a reuşit s-o impresioneze pe Loredana cântând piesa "Never forget you".

"M-a cucerit faptul că avea ceva jucăus în voce. Are o personalitate pe măsura vocii ei şi nu m-am înşelat când am apăsat butonul", a spus Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici