Euronews: Vrăjitoarele „anticorupţie” din România: Vom arunca o substanţă puternică asupra clădirii Guvernului | VIDEO

Metodă neconvenţională de a lupta împotriva corupţiei din România. Un grup de vrăjitoare a anunţat că „lucrează intens” pentru ca alegerile europarlamentare să aibă câştigători „potriviţi”, relatează Euronews.

2691 afișări
Imaginea articolului Euronews: Vrăjitoarele „anticorupţie” din România: Vom arunca o substanţă puternică asupra clădirii Guvernului | VIDEO

Vrăjitoarele anticorupţie din România: Vom arunca o substanţă puternică asupra clădirii Guvernului în ziua alegerilor europarlamentare | VIDEO

Euronews a vorbit cu una dintre vrăjitoarele care aruncă blesteme asupra politicienilor corupţi, Mihaela Minca.

Minca a declarat că lucrează la un „ritual în masă” înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, pentru a „ilumina” minţile candidaţilor, astfel încât politicienii să adopte cele mai bune măsuri pentru români odată ajunşi în Parlamentul European.

„Pregătim o substanţă foarte puternică pentru 26 mai, pe care fiicele mele o vor arunca asupra clădirii Guvernului României”, a spus Mihaela Minca.

Potrivit Euronews, începând de pe data de 9 mai, vrăjitoarele au săvârşit constant ritualuri la miezul noţii, în zori şi la apus pentru a obţine „substanţa magică”, care ar conţine „urme de animale” şi „flori”.

„Am realizat două ritualuri speciale pentru politicienii români. Un ritual de magie albă, ca să le ilumineze minţile şi să le întărească puterea de a lupta pentru poporul român. Şi am făcut un ritual de magie neagră asupra acelor politicieni care nu se ţin de promisiunile lor de-a le oferi o viaţă mai bună românilor”, a mai precizat Mihaela Minca, adăugând că pe cei din urmă i-a blestemat să ajungă la puşcărie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici