Zeci de mii de persoane au petrecut de Revelion în Piaţa Constituţiei

Zeci de mii de persoane au petrecut noaptea de Revelion în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, unde Primăria Capitalei şi ArCub au organizat un spectacol care a făcut ca piaţa să fie neîncăpătoare, jocul de artificii de la miezul nopţii strângând şi mai mulţi participanţi.

37 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de persoane au petrecut de Revelion în Piaţa Constituţiei

Zeci de mii de persoane au petrecut de Revelion în Piaţa Constituţiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Directorul ArCub, Mihaela Păun, a declarat, vineri dimineaţa, că la concertul din Piaţa Constituţiei au participat 30.000 de oameni, fiind unul dintre cele mai importante evenimente organizate de municipalitate.

În pofida ploii de joi noaptea, bucureşteni şi nu numai au ales să îşi petreacă Revelionul la concertul organizat de municipalitate, unde rând pe rând au cântat Marcel Pavel, Vama, Direcţia 5, Bere Gratis, Vlad Miriţă, Alex, Voltaj, Iris, Smiley, Sistem.

Ultimele minute din 2009 au fost marcate de un incendiar joc de lumini, lasere şi artificii, show-ul fiind sincronizat pe muzică. Au fost folosite peste 5.000 de efecte pirotehnice şi lasere.

Show-ul de lasere a cuprins 3.074 de efecte de mică, medie şi mare înălţime, fiind cinci puncte de tragere amplasate pe o lungime de 250-300 de metri. Au fost 1.845 de efecte pirotehnice, ele fiind puse în 21 de baterii pe o lungime de o sută de metri. În plus, au fost 24 de puncte de unde au zburat flăcări, amplasate pe întreaga construcţie a scenei.

Jocul de lasere şi artificii a smuls aplauzele mulţimii, care în ultimul minut al anului 2009 a scandat în cor secundele rămase până la intrarea în Noul An.

Spectacolul din Piaţa Constituţiei a fost calificat de participanţi drept o reuşită, muzica, dansul şi efectele ţinându-i în priză.

După încheierea concertului, firmele de salubrizare REBU şi Supercom au adunat gunoaiele rămase în urma celor care au petrecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici