Megnyílt Románia nyugati részének legnagyobb ipari parkja. Egy vállalat 250 dolgozót keres

A Bánság Business Park, Románia nyugati részének legnagyobb ipari parkja Temesvártól öt kilométerre, Szentandráson található, és hivatalosan csütörtökön nyitotta meg kapuit. Lakói között van egy német vállalat is, amely 250 embert akar alkalmazni.

41 afișări
Imaginea articolului Megnyílt Románia nyugati részének legnagyobb ipari parkja. Egy vállalat 250 dolgozót keres

Megnyílt Románia nyugati részének legnagyobb ipari parkja. Egy vállalat 250 dolgozót keres

A Bánság Business Parkot csütörtökön nyitották meg hivatalosan, minden olyan vállalatot várnak, amelyek Kelet-Európába szeretnének terjeszkedni. A park Szentandrás községben található, Temes megyében.

A park csaknem 860 000 négyzetméteren terül el, és a legmodernebb infrastruktúrával rendelkezik – derül ki az üzemeltető sajtóközleményéből. Gáz-, víz- és csatornahálózat, illetve optikai kábelek és ipari teljesítményű áramellátás is rendelkezésre áll. Összesen 41 parcellát bocsát áruba az önkormányzat, amelyeket a vásárló úgy csoportosít vagy oszt fel, ahogyan akar.

Szentandrás községi önkormányzata úgy döntött, az ipari park ügyfelei 49 évre adómentességet élveznek.

Georg Bardeau, az ipari park fejlesztési igazgatója arról tájékoztatott, hogy a létesítmény első ügyfelei között van egy német vállalt is, amely injekciókban használható oldatokat állít majd elő, és 250 dolgozóra lesz szüksége.

A B. Braun világszinten az egyik legnagyobb orvosiműszer-gyártó. Eszközöket, gyógyszereket állít elő, illetve dialízissel kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál, Romániában már 800 embert foglalkoztat. A Temes megyei létesítmény építése idén augusztusban kezdődik, és 2020-ban fejeződik majd be. A vállalat ezzel a beruházással mintegy 250 munkahelyet teremt.

A Bánság Business Park Temesvártól öt kilométerre található.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici