VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 10 iunie. Invitaţi: Alina Cîrjă, directorul Şcolii Româno-Finlandeze, părintele Constantin Preda şi creatoarea de emoţii Alexandra Paven

173 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 10 iunie. Invitaţi: Alina Cîrjă, directorul Şcolii Româno-Finlandeze, părintele Constantin Preda şi creatoarea de emoţii Alexandra Paven

Marius Tucă Show î

Directorul Şcolii Finlandeze, Alina Cîrjă, s-a luptat mult să aducă o schimbare în sistemul de educaţie, iar rezultatele de până acum par s-o confirme. Astăzi vine la Marius Tucă Show să-ţi prezinte un proiect-pilot despre cât de mult înseamnă implicarea tatălui în educaţia copiilor.

Figura paternă e vitală pentru creşterea unui copil armonios psihic. Aici, Alina Cîrjă vine cu un pachet de propuneri pentru cum pot face taţii să se implice mai mult în educaţia copiilor lor. Vino diseară la Marius Tucă Show şi afli despre de ce avem nevoie de taţi.

Ziua Înălţării Domnului şi Ziua Eroilor. E ziua în care Hristos S-a înălţat la cer de pe Muntele Măslinilor, în văzul apostolilor şi a doi îngeri. Dacă Învierea nu a avut martori, Înălţarea a avut-o. Înălţarea Domnului închide în chip rotund întreaga fiinţă hristică, arătându-i divinitatea şi demonstrând că omul se poate îndumnezei.

“În lume necazuri veţi avea. Dar îndrăzniţi! Eu am biruit lumea!”, spune Hristos. Să nu uităm niciodată că avem, în fiecare secundă posibilitatea de a ne îndumnezei, după exemplul Mântuitorului. Părintele Constantin Preda vine la Marius Tucă Show ca să-ţi spună mai multe despre excelenţa creştinismului.

Alexandra Paven se mişcă lejer în lumea simbolurilor atavice. Parfumurile ei sunt paranteza dintre eternitate şi mitocondrii. Stă cu zânele la cafea şi le dă sfaturi zmeilor. Ştie că cel ce-ţi cere să crezi în el e un mincinos (Trust me, I’m a liar!) şi mai ştie că parfumul e preambulul seducţiei. Îţi spunem un secret: mâine e ziua ei. Vine la cel mai dur realizator de radio, televiziune şi presă scrisă din toate timpurile pentru că poveste, pentru că legendă.  Hai s-o vezi pe femeia-emoţie într-o discuţie-spectacol!


Marius Tucă Show. De la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. “Eleganţa nu e posibilă fără parfum. E nevăzut, e de neuitat, accesoriul ultim” (Coco Chanel).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici