Marius Tucă Show, în direct, de la ora 19:00, la Aleph News. Invitatele de azi sunt actriţa Ada Condeescu şi judecătoarea Dana Gîrbovan

149 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, în direct, de la ora 19:00, la Aleph News. Invitatele de azi sunt actriţa Ada Condeescu şi judecătoarea Dana Gîrbovan

Îl iubeşte pe Magritte, pe Petru Creţia şi pe Pirandello. S-a construit pe dinăuntru prin lecturi frumoase, artă şi asumare. Mereu asumare. Asumare de sine, asumarea profesiei de actriţă, de care este absolutamente îndrăgostită. Crescută printre oameni de cuvinte, dintr-un tată istoric, critic literar (Dan Condeescu, director al Muzeului Literaturii Române vreme de 17 ani) şi o mamă muzeograf, Ofelia Creţia, nici Ada nu avea cum să divorţeze de cuvinte.

O ştii din "Loverboy", din "Eu când vreau să fluier, fluier" sau "Love Island". E actriţă, mamă, căutător de linişte. Una dintre cele mai versatile actriţe de la noi, Ada Condeescu, vine diseară la Marius Tucă Show.

Judecătoarea Dana Gîrbovan e un luptător asiduu pentru independenţa Justiţiei şi pentru drepturile omului. A declarat în nenumărate rânduri public că Justiţia se confruntă cu probleme majore, cu protocoale secrete şi abuzuri care nu sunt de natură să-i crească acel grad de credibilitate de care are atâta nevoie. Dana Gîrbovan va veni diseară la Marius Tucă Show.

Marius Tucă Show, în direct, de la şapte, la Aleph News. "Dacă toate clepsidrele ar avea sare, atunci timpul s-ar măsura în mare".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici