Marius Tucă Show. Marcel Ciolacu, despre suspendarea lui Klaus Iohannis: ”În acest moment este un demers inoportun”

12154 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show. Marcel Ciolacu, despre suspendarea lui Klaus Iohannis: ”În acest moment este un demers inoportun”

UPDATE

Prezent în emisiunea ”Marius Tuca Show”, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că luni va merge la Cotrocerni, fiind primul partid invitat la negocieri. Marele absent va fi Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de premier, aflat în izolare dupa ce a fost confirmat cu Covid.
 
Ciolacu spune că Iohannuis nu vrea să recunoască victoria PSD-ului la alegerile parlamentare.
 
”Iohannis a devenit politrucul PNL. Nu a câştigat alegerile, dar are în continuare acesta problemă să nu recunoască. Să revina cu picioare pe pământ,” a spus Ciolacu.
 
Intrebat dacă PSD ia în calcul supendarea preşedintelui, Ciolacu a afirmat că este ”un demers inoportun.”
 
”Suspendarea unui preşedinte este extremă. Am vobit cu colegii şi ţinâd cont de contexxtul în care se află România în acest moment este un demers inoportun. Fiecare va plăti pentru faptele sale,” a adăugat Ciolacu. 
 
De asemenea, acesta a spus ce va face PSD-ul dacă nu va primi nominalizarea.
 
”Vom lupta cu toate pârghiile să fie nominalizat Alexandru Rafila. Există aceste pârgi, ne-am făcut un plan, am trimis scrisorile către toată Europa, nu neaparat să am o susţinere, dar îmi doresc ca lumea să stie adevarta faţă a presedintelui,” a mai spus liderul PSD. 
 
Editorialistul Marius Oprea a vorbit în emisiunea ”Marius Tuca Show” despre rezultatul alewgerilor parlamentare din 6 decembrie. 
 
Acesta a explicat care a fost reţeta succesului pentru PSD la alegeri. El este de părere că populaţia nehotărâtă a votat PSD-ul.
 
Ajunsese lumea la anxietate să-si vadă presedintele că îşi plimba pupitrul şi acel celebru discurs de marti care nu făcea decât să întărâte. (...) Este vorba de faptul că alegătorii sub acestă puternică prezenţă negativă nu şi-a mai irosit votul. Prezenţa lui Klaus Iohannis a împărţit apele.”
 

 

Marcel Ciolacu ne spune cum vede noul Guvern şi noua majoritate în Parlamentul României, după alegerile de duminică. Cum se vor desfăşura negocierile în următoarele zile?

Jurnalistul Ion Cristoiu analizează cu Marius Tucă demisii, numiri, posibile alianţe.

Uneori câştigătorul nu ia totul. Marius Tucă Show, la şase fără cinci, în direct, la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici