Marius Tucă a revenit la Aleph News după ce s-a vindecat de Covid: Am trecut prin COVID-19 ca leul prin cercul cu foc

"Marius Tucă Show" a revenit luni, 12 octombrie, de la ora 19.00. Invitatul serii a fost analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul".

4574 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă a revenit la Aleph News după ce s-a vindecat de Covid: Am trecut prin COVID-19 ca leul prin cercul cu foc

Marius Tucă Show a revenit la Aleph News

Pe 10 septembrie, realizatorul de televiziune anunţa că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El a fost internat în spital, iar în urmă cu opt zile a primit rezultatul negativ al testului

Realizatorul de televiziune şi radio s-a întors la Aleph News după o lună de absenţă. Jurnalistul a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 10 septembrie. Luni seara a moderat prima emisiune după ce s-a vindecat. În deschiderea „Marius Tucă Show” a povestit cu analistul politic Valentin Stan.

Marius Tucă: „Bună seara, domnule analist. Am înţeles că am avut COVID-19 şi nu aţi putut participa din cauza asta.”

Valentin Stan: „Dragă Marius, trebuia să treci şi prin asta.”

Marius Tucă: „Trebuia pentru că altfel nu eram complet realizator de radio şi televiziune. Cred că exact acum o săptămână sau opt zile am avut testul negativ. Am trecut prin COVID-19 ca leul prin cercul cu foc.”

Realizatorul povesteşte cum au trecut trei săptămâni până ce testul a ieşit negativ.

Marius Tucă: „Să discutăm despre asta. Că sigur se întreabă lumea: ăsta a avut COVID şi acum are invitaţi. Cred că acum o săptămână sau opt zile mi-a ieşit testul negativ.”

Marius Tucă şi Valentin Stan au analizat ultimele decizii privind închiderea sălilor de teatru. 

”Marius Tucă: Mi se par atât de ticăloşi, mai ales că au închis teatrele, după ce ele practic au fost închise din martie până acum. În două săptămâni, pe baza coeficientului şi populaţiei ştiută sau neştiută de acest domn precaut, au închis teatrele şi asta e o mare bătaie de joc, că nici nu se deschiseseră bine şi le-au închis la loc.

Valentin Stan: au închis restaurantele şi terasele în condiţiile în care fuseseră deschise la 1 septembrie şi nimeni nu fusese înăuntru şi ai sa mă intrebi de ce au făcut asta?

Simplu: fiindcă sunt impotenţi, nu pot gestiona criza şi au nevoie sa spună proştilor motivaţii superbe, prin care într-un fel sau altul să aibă o scuză, o explicaţie de ce te pun în genunchi iar cu bocancul Securităţii pe grumaz, ca toată lumea să înţeleagă de ce băieţii ăştia merită, trebuie şi au rolul de la Dumnezeu sa conducă această ţară.”

"Marius Tucă Show" a revenit luni, 12 octombrie, de la ora 19.00.

Valentin Stan şi Marius Tucă au dezbătut cele mai importante subiecte din ultima lună, în direct, la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici