Marius Tucă Show. Valentin Stan: Logica Guvernului Orban, prin vocea consilierului Stamule: În HoReCa nu s-a îmbolnăvit nimeni, aşa c-o închidem!

  • Valentin Stan: Ştii de ce au închis restaurantele? Pentru că n-au analiză pe clienţi, dacă s-au îmbolnăvit sau nu. Şi ei dacă nu ştiu, închid
  • Valentin Stan: Oamenii s-au îmbolnăvit la alegeri şi în campanie, nu la restaurant, teatru sau cinematograf
  • Valentin Stan: Ăştia măsluiesc cifrele şi oamenii se duc în continuare să voteze nişte cărămizi măsluite pe toate părţile
2130 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show. Valentin Stan: Logica Guvernului Orban, prin vocea consilierului Stamule: În HoReCa nu s-a îmbolnăvit nimeni, aşa c-o închidem!

Marius Tucă Show. Valentin Stan: Logica Guvernului Orban, prin vocea consilierului Stamule: În HoReCa nu s-a îmbolnăvit nimeni, aşa c-o închidem!

Analistul Valentin Stan şi Marius Tucă au dezbătut, luni seara, principalele subiecte din România ultimei săptămâni. Indicele de peste 3 la mia de locuitori în Capitală, care duce la închiderea restaurantelor, teatrelor, cinematografelor, şcolilor a fost tema de început a emisiunii de luni.

În HoReCa nu s-a îmbolnăvit nimeni, aşa că închidem

"Marius Tucă: Dar ce s-a întâmplat? Luminează-ne!

Valentin Stan Nu ştii de ce s-a închis HoReCa? Au venit băieţii lui Orban şi ţi-au explicat de ce s-a închis. Când? Ieri, alăltăieri toată ziua. A venit domnul Stamule şi-a zis că nu s-a îmbolnăvit nimeni.

"În ceea ce priveşte HoReCa, aş vrea să aduc o clarificare: într-adevăr nu s-a îmbolnăvit nimeni din HoReCa, dar asta e numai pe angajaţi, nu s-a făcut analiza pe clienţii din restaurante."

Pai dacă nu ştim, închidem! Ăsta e Guvernul României: facem analiza pe angajaţi şi nu s-a îmbolnăvit niciunul, iar dintre clienti habar n-avem dacă s-a îmbolnăvit cineva. Doar n-o să ţinem deschis când nu ştim dacă s-a îmbolnăvit cineva?!?!"

De când au deschis restaurantele înăuntru, nu a mers nimeni, clienţii au stat la terase. În cinematografe erau cinci oameni la un film. Oamenii s-au îmbolnăvit la alegeri şi în campania electorală, spune Valentin Stan. Ludovic Orban spune acum că a interacţionat cu mii de oameni şi nu s-a îmbolnăvit. Premierul spunea, în Parliament, înainte de alegeri, că alegătorii nu trebuie să poarte mască, doar candidaţii, pentru că le era frică să nu piardă voturi dacă zic că e obligatorie masca. Acum, masca e obligatirie pe stradă în Bucureşti şi în alte câteva oraşe din ţară, unde rata de infectare depăşeşte 3 la mia de locuitori.

"Prefectul Bucureştiului, proaspăt demis, nu primise ordinul pe unitate, ieri spunea că ar fi vorba de mai puţini bolnavi: 575 pe zi, eu am datele de alaltăieri. DSP când îmi trimite setul de propuneri, trimite probabil şi acest lucru. (n.r. cifrele). Un fraier a dat drumul la cifra reală", adaugă Stan.

În opinia lui Stan, autorităţile române măsluiesc cifrele. "De la atâta măsluit, le cad pletele de sub cozoroc."

Oameni cărora li s-a luat tot, le-a rămas numai credinţa şi Guvernul îi pune pe jandarmi să le oprească intrarea la raclă, iar Pavel Popescu "parlamentar de bază al lui Orban" a spus că pe oamenii de la Sf Parascheva care au făcut scandal i-au plătit ruşii.

"Oamenii se duc în continuare să voteze nişte cărămizi de vot măsluite pe toate părţile."

Cei doi nu puteau încheia emisiunea fără să amintească şi o gafă a ministrei Educaţiei,  Monica Anisie, care s-a certat cu prefectul. Ea spunea în 24 august că marea majoritate a avut acces la educaţie online, apoi zice că "nimeni nu poate să spună că elevii au avut acces la educaţie"

Acum, când din ce în ce mai multe oraşe intră în scenariul roşu, adică şcoală exclusive online, guvernanţii încă se chinuie să achiziţioneze tablete pentru elevi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici