VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 27 mai. Invitaţii: Valeriu Gheorghiţă şi generalul Silviu Predoiu

261 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 27 mai. Invitaţii: Valeriu Gheorghiţă şi generalul Silviu Predoiu

A demisionat din partidul lui Victor Ponta, iar, când a făcut-o a zis că a văzut cum nu trebuie să se facă politică. Fostul adjunct al SIE, generalul de patru stele Silviu Predoiu nu are de gând să se lase de acest sport extrem şi crede că se pot face lucruri uriaşe pentru ţară dacă te înconjori de oameni de calitate. Să-l audă Dumnezeu şi Maica Domnului! Mai există oameni de calitate în politică? Ce şanse mai are România să-şi adune dinţii de pe jos? Hai cu noi diseară, să ne lămurim împreună cu Silviu Predoiu, unul dintre puţinii posesori ai optimismului numit "România".

Auzi, ai mai auzit ceva? Ce se mai întâmplă cu campania de vaccinare? Om fi atins numărul? S-o fi împlinit vremea? Care-i treaba cu hotărâţii şi nehotărâţii? În ultimele luni, Valeriu Gheorghiţă s-a luptat ca Făt Frumos cu Zmeul cel Rău pe terenul minat al campaniei de vaccinare şi poate spune că a bifat câteva succese. Vine diseară la Aleph News şi ne lămureşte pe toţi care-i treaba cu relaxarea şi cu altele.

Marius Tucă Show, diseară, la ora şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Ori de câte ori ne hotărâm să facem ceva, de fiecare dată apar probleme mai urgente de rezolvat" (Una dintre Legile lui Murphy).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici