VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 7 iulie. Invitaţii sunt Cezar Ouatu, Bogdan Mălăele, Victor Alistar şi Dana Gîrbovan

145 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 7 iulie. Invitaţii sunt Cezar Ouatu, Bogdan Mălăele, Victor Alistar şi Dana Gîrbovan

Marius Tucă Show

Cântă la pian de la şase ani, a absolvit cu notă maximă secţia de canto a Conservatorului Giuseppe Verdi din Milano, are distincţii la numeroase concursuri de canto, a cântat în instituţii culturale prestigioase din toată lumea.

Acum organizează o tabără de creaţie pentru copii şi tineri între 10 şi 20 de ani. Despre "Ferma dacilor", din Tohani, locul unde au loc aceste tabere, Cezar Ouatu spune că e un colţ din lume rupt de lume, un loc în care orice copil se poate găsi şi regăsi. Vino diseară la Marius Tucă Show să afli aproape totul despre managerul de talente Cezar Ouatu!

Odată, a venit la Bogdan Mălăele o tânără jurnalistă care i-a cerut un interviu. Băiat finuţ, Mălăele acceptă, dar îi pune acesteia o condiţie: să nu vorbească despre tatăl său. Fată finuţă la rândul ei, tânăra speranţă a jurnalismului zice că bine, aşa că vine cu prima întrebare: "cum e să fii fiul lui Horaţiu Mălăele?" Genial, este? Răspunsul lui Bogdan a fost, însă şi mai genial: "Mă, cum să zic? Dacă n-aş fi, mama ar avea nişte răspunsuri de dat". Aia zic.

Bogdan Mălăele – umor, clasă, atitudine şi mai completează tu, dar după ce te uiţi diseară la întâlnirea lui cu Marius Tucă. Pe bune că merită. Doamnelor şi domnilor, diseară, la Marius Tucă Show: Bogdaaaaan Mălăele!

Mai este corupţia o problemă de siguranţă naţională? Mai ucide ea? Care sunt raporturile de putere dintre sistemul judiciar şi cel politic? Hai diseară să urmăreşti o discuţie interesantă cu doi dintre cei mai importanţi vectori ai sistemului judiciar românesc, Victor Alistar şi Dana Gîrbovan.

Marius Tucă Show, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Corupţia ucide" (vorbă din popor).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici