VIDEO „Marius Tucă Show”, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Romică Romaşcu, psiholog, proprietar de mulţi copii, Mihai Mălaimare, actor, plictisit de vremuri, şi Adnana Popa, om priceput la bani

482 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Marius Tucă Show”, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Romică Romaşcu, psiholog, proprietar de mulţi copii, Mihai Mălaimare, actor, plictisit de vremuri, şi Adnana Popa, om priceput la bani

 

„Marius Tucă Show” e în direct diseară la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi sunt Romică Romaşcu, psiholog, proprietar de mulţi copii, Mihai Mălaimare, actor, plictisit de vremuri, şi Adnana Popa – om priceput la bani.

Romică Romşacu e aşa: puţin (mai mult) histrionic, o ţâră de psiholog, o legătură de bon viveur şi cam un polonic de copii presăraţi cum se cuvine, în supa vieţii (şi aici ne place cum am zis-o). Un traseu de viaţă interesant, un tip plin de haz şi ochelari, acest aragaz-cu-patru-ochi vine pentru prima oară la Marius Tucă Show. Hai diseară să vezi un tip interesant, smart şi amuzant pe deasupra: Romică Romaşcu.

Actorul Mihai Mălaimare a lansat recent un atac public vehement la adresa clasei politice româneşti. Actorul se declară dezgustat de această categorie care nu o dată şi-a demonstrat meschinăria. Vine la Marius Tucă Show şi face o radiografie fără inimă clasei politice româneşti. Dar îţi promitem că n-o să fie numai despre politică. Nu merită ea atâta energie din partea noastră! Stai să vezi!

Adnana Popa vine la „Marius Tucă Show” diseară şi-ţi vorbeşte despre necesitatea educaţiei financiare, despre cât e de important să fii smart cu banii tăi. Cum să-i gestionezi într-o vreme atât de tulbure ca asta, când simţi că ai pământuri mişcătoare sub picioare. Hai s-o vezi pe Adnana, femeia care se uită altfel la bani!

„Marius Tucă Show”, în direct. Diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Este foarte curios faptul că oamenii nu sunt niciodată mai triviali decât atunci când se iau pe sine foarte în serios" (Oscar Wilde)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici