Informare meteo de vânt puternic şi zăpadă la munte. Rafale de 90 km/h

  • Administraţia Naţionala de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo de viscol pentru zona montană.
  • De vineri până sâmbătă, rafalele pot depăşi 90 km/h şi se depune zăpadă.
340 afișări
Imaginea articolului Informare meteo de vânt puternic şi zăpadă la munte. Rafale de 90 km/h

Informare meteo de vânt puternic şi zăpadă la munte. Rafale de 90 km/h

Conform ANM, în intervalul vineri ora 2:00 – sâmbătă ora 20:00, vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60...80 km/h.

Pe crestele Carpaţilor Meridionali, rafalele vor depăşi temporar 90 km/h.

La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare şi local se va depune strat de zăpadă.

Vântul va prezenta intensificări şi în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul şi vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50...60 km/h.

Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), în Subcarpaţii Moldovei vor fi posibile precipitaţii mixte. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici