METEO. Vremea în următoarele 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai mici decât cele normale

  • Temperaturile vor fi mai mici decât cele normale în următoarele trei săptămâni.
  • Jumătatea lunii martie vine cu valori normale pentru această perioadă, cu excepţia estului ţării.
  • Precipitaţiile vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării. Precipitaţiile vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării.
2164 afișări
Imaginea articolului METEO. Vremea în următoarele 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai mici decât cele normale

METEO. Vremea în următoarele 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai mici decât cele normale

Meteorologii anunţă pentru următoarele patru săptămâni temperaturi în general sub cele normale în această perioadă şi precipitaţii deficitare.

METEO. Săptămâna 15 – 22 februarie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales
în zonele montane din vestul şi nordul ţării.

METEO. Săptămâna 22 februarie – 1 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice şi sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

METEO. Săptămâna 1 – 8 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în extremitatea de nord-est. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normale pentru acest interval, posibil uşor deficitar în regiunile extracarpatice.

METEO. Săptămâna 8 – 15 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte în
regiunile estice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local, în sud-vest, centru şi la munte.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici