Adrian Zuckerman, ultimul mesaj în calitate de ambasador al SUA în România: "Îi voi fi veşnic recunoscător lui Trump"

Adrian Zuckerman a adresat în ultima sa zi în calitate de ambasador al SUA la Bucureşti un mesaj în care spune că îi va fi „veşnic recunoscător” preşedintelui Donald Trump pentru că i-a acordat încrederea de fi reprezentantul său în România.

2161 afișări
Imaginea articolului Adrian Zuckerman, ultimul mesaj în calitate de ambasador al SUA în România: "Îi voi fi veşnic recunoscător lui Trump"

Adrian Zuckerman, ultimul mesaj în calitate de ambasador al SUA în România: "Îi voi fi veşnic recunoscător lui Trump"

„Îi voi fi veşnic recunoscător Preşedintelui Trump pentru că mi-a acordat încrederea de a mă numi reprezentantul său şi al poporului american în România. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună, pe atâtea planuri, în puţin mai mult de un an cât am petrecut aici”, a scris, pe Facebook, Adrian Zuckerman.

Acesta susţine că România este pe drumul cel bun şi este sigur că ţara noastră va deveni un lider al Europei.

„Am avut parte de binecuvântarea de a cunoaşte mii de români din toată ţara. Românii sunt oameni calzi, grijulii şi muncitori, care îşi doresc şi merită o Românie mai bună. Sunt sigur că România este pe drumul cel bun şi că va deveni un lider al Europei”, a mai scris diplomatul.

Adrian Zuckerman susţine că, deşi miercuri este ultima lui zi în calitate de ambasador, va continua să lucreze „la consolidarea şi îmbunătăţirea relaţiei strânse dintre ţările noastre”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici