Alegerile pentru conducerea centrală a PDL, amânate pentru începutul anului viitor

Conducerea PDL a decis, luni, ca alegerile pentru conducerea centrală a partidului să fie amânate pentru începutul anului viitor, a anunţat vicepreşedintele Gheorghe Flutur, care a menţionat că decizia a fost luată cu majoritate de voturi, fiind înregistrate două abţineri.

18 afișări
Imaginea articolului Alegerile pentru conducerea centrală a PDL, amânate pentru începutul anului viitor

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Gheorghe Flutur a precizat că Biroul Permanent Naţional a făcut această propunere către Colegiul Director, care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei luni, când amânarea alegerilor pentru conducerea partidului va fi supusă la vot în acest for de conducere extins.

În favoarea amânării alegerilor interne s-a pronunţat majoritatea membrilor BPN, înregistrându-se două abţineri, potrivit lui Flutur.

"Considerentul clar este că Guvernul, în această perioadă, în primul rând trebuie să se concentreze pentru punerea în aplicare a acestor măsuri, pentru rezolvarea problemelor economice şi sociale ale ţării şi alegerile în PDL să fie amânate pentru o altă dată", a mai spus vicepreşedintele PDL.

Acesta a menţionat că alegerile la nivel local vor continua şi se vor desfăşura conform graficului, acolo unde este cazul, amânarea fiind aplicată doar pentru alegerea conducerii centrale a PDL.

De altfel, Flutur a anunţat că a continuat organizarea la nivelul filialelor judeţene, fiind numiţi doi preşedinţi ai comitetelor de organizare a alegerilor. Astfel, în judeţul Argeş a fost numit senatorul Mircea Andrei, iar, la Brăila, fostul europarlamentar Titi Dumitriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici