Alina Gorghiu lansează o provocare pentru Liviu Dragnea: Să intre în dialog cu mine despre România mea

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, l-a provocat pe Liviu Dragnea la un dialog şi i-a transmis, sâmbătă, de la Iaşi, că "iluziile nu se vând la kilogram", transmite corespondentul MEDIAFAX.

2015 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu lansează o provocare pentru Liviu Dragnea: Să intre în dialog cu mine despre România mea

Alina Gorghiu lansează o provocare pentru Liviu Dragnea: Să intre în dialog cu mine despre România mea (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

„De la Iaşi, îi lansez o provocare lui Liviu Dragnea: să intre în dialog cu mine, despre România mea. România mea se vede altfel decât la tine. România mea, a lui Dacian Cioloş, a celor care cred în onestitate şi cinste, se vede cu oameni fericiţi, care cred într-o ţară plină de speranţă. România mea înseamnă multă decenţă faţă de contribuabil, nu are pensii specoale pentru parlamentari, justiţia este pentru orice cetăţean şi nu există imunitate doar pentru PSD. Nu vreau să vorbesc despre faptul că cineva condamnat penal are îndrăzneala să-şi dorească să fie prim-ministrul României“, a spus Alina Gorghiu.

La mitingul organizat la Iaşi de PNL, în Piaţa Unirii, au participat aproximativ 3.000 de persoane din toate judeţele Moldovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici