Liderul PNL, Alina Gorghiu: Dragnea l-a scos în faţă pe Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie

Liderul PNL, Alina Gorghiu a scris sâmbătă pe Facebook că preşedintelui PSD Liviu Dragnea îi este frică de votul din 11 decembrie, motiv pentru care l-a scos în faţă deliberat pe Victor Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie şi a îndepărta oamenii de urne.

2258 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL, Alina Gorghiu: Dragnea l-a scos în faţă pe Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie

Liderul PNL, Alina Gorghiu: Dragnea l-a scos în faţă pe Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie (Imagine: Andreea Alexandru/ Foto Mediafax)

În opinia ei, ”nepăsarea şi cultivarea deliberată a sărăciei au venit la pachet cu dispreţul tipic pesedist faţă de cetăţeni: blocarea votului în diaspora, corupţie generalizată în administraţiile pesediste, promovarea oamenilor compromişi în funcţii publice”.

”PSD crede că cine ţipă mai tare şi aruncă cele mai multe grosolănii, îşi impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna şi tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă. Şi nici nu pot întoarce România în timp”, încheie preşedintele PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici