ANALIZĂ Mediafax Monitorizare: Câte minute au vorbit Ponta şi Iohannis în a doua dezbatere electorală

Victor Ponta a vorbit în total 31 de minute, miercuri seară, la a doua dezbatere electorală, care a avut loc la B1 TV, contracandidatul său de la ACL, Klaus Iohannis, totalizând 29 de minute, potrivit datelor furnizate de Mediafax Monitorizare.

798 afișări
Imaginea articolului ANALIZĂ Mediafax Monitorizare: Câte minute au vorbit Ponta şi Iohannis în a doua dezbatere electorală

Victor Ponta, Klaus Iohannis (Imagine: montaj Mediafax Foto)

Emisiunea a început la 19.58 şi s-a încheiat 21.32, moderatoarea a vorbit 11 minute, iar discuţiile care s-au suprapus au totalizat 9 minute. Momentele publicitare s-au derulat în două calupuri, cu o durată totală de 14 minute.

La emisiunea de miercuri seară, Victor Ponta a folosit 6.022 de cuvinte pentru a convinge publicul să-l voteze, iar Klaus Iohannis 4.004.

B1 TV s-a situat pe primul loc în topul audienţelor cu dezbaterea dintre cei doi candidaţi la Preşedinţie, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, care a atras, la nivelul întregii ţări, 1.776.000 de telespectatori.

La precedenta dezbatere electorală, desfăşurată marţi seară, la Realitatea TV, Victor Ponta a vorbit în total 41 de minute, iar Klaus Iohannis 37 de minute. Marţi, emisiunea, preluată simultan şi de Antena 3, România TV, B1 şi Digi24, a fost urmărită de 3,5 milioane de persoane, conform paginademedia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici