Anastase, despre propunerea de mutare a Parlamentului: Sunt deschisă oricărei discuţii, pe baze reale

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, joi, referitor la proiectul lui Silviu Prigoană de a muta Parlamentul în sediul Bibliotecii Naţionale, că este "deschisă oricărei discuţii, în măsura în care aceasta se poartă pe nişte baze reale".

20 afișări
Imaginea articolului Anastase, despre propunerea de mutare a Parlamentului: Sunt deschisă oricărei discuţii, pe baze reale

Anastase, despre propunerea de mutare a Parlamentului: Sunt deschisă oricărei discuţii, pe baze reale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cred că priorităţile noastre sunt legate de reforma constituţională şi, în momentul în care vom avea o Constituţie aşa cum românii şi-o doresc, adică un Parlament unicameral şi cu un număr maxim de parlamentari în jurul cifrei de 300, atunci putem discuta şi de mutarea Parlamentului", a opinat Anastase.

"Eu sunt deschisă oricărei discuţii, în măsura în care această discuţie se poartă pe nişte baze reale. În momentul ăsta, oricum numărăm, suntem 471 (de parlamentari-n.r.)", a explicat Roberta Anastase.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, joi, că a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, în varianta unicamerală, din Casa Poporului într-o clădire pe care Nicolae Ceauşescu o construise pentru Biblioteca Naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici