Antonescu: PNL nu va vota în Parlament decât pentru Iohannis

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că dacă preşedintele nu îl va desemna premier Klaus Iohannis, propunerea şefului statului nu va primi niciun vot în Parlament, cel puţin de la PNL, situaţia va fi reclamată la CC, fiind necesară şi o şedinţă comună de plen pentru o poziţie a Parlamentului.

57 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL nu va vota în Parlament decât pentru Iohannis

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat ce va face PNL dacă preşedintele, la declaraţia de la ora 13.30 va face altă desemnare, Antonescu a răspuns că îl anunţă pe şeful statului încă de pe acum că cel care va fi desemnat, dacă nu este Iohannis, nu va primi niciun vot în Parlament de la grupul PNL.

El a menţionat sesizarea CC şi necesitatea ca Parlamentul să se întrunească în plen comun pentru a adopta o poziţie vizavi de situaţia creată.

Antonescu a mai spus că nu mai este loc de negocieri, că propunerea PSD-PC-PNL-UDMR-Minorităţi este una onorabilă, care nu a fost menită să creeze probleme preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici