ARD şi-a lansat candidaţii pentru Sectorul 2 din Capitală. Paleologu: Fiţi spartanii mei! Sloganul meu e "Dârji ca Leonida la Termopile"

Deputatul PDL Theodor Paleologu le-a spus simpatizanţilor ARD prezenţi la lansarea candidaţilor pentru Sectorul 2 din Capitală să fie "spartanii" lui şi a arătat că sloganul său este "Dârji ca Leonida la Termopile".

589 afișări
Imaginea articolului ARD şi-a lansat candidaţii pentru Sectorul 2 din Capitală. Paleologu: Fiţi spartanii mei! Sloganul meu e "Dârji ca Leonida la Termopile"

Theodor Paleologu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Parafrazând pe cine ştiţi dumneavoastră, vă voi spune un singur lucru: Fiţi spartanii mei!", le-a spus Theodor Paleologu simpatizanţilor ARD, făcând astfel referire la Mihai Răzvan Ungureanu, care la începtul acestui an îi invita pe democrat-liberali să fie ungurenii lui.

Paleologu a mai spus că el candidează în Colegiul 9, unde este "cea mai mare concentrare de intelectuali pe metru pătrat din toată România".

El a arătat că sloganul său este "Dârji ca Leonida la Termopile".

Paleologu şi-a început discursul arătând că era să nu ajungă la manifestarea ARD, nu pentru că i s-ar fi rupt lanţul la bicicletă cum i s-a întâmplat altădată, ci pentru că pregătea un curs "de mare actualitate despre democraţi şi demagogi".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici