Atanasiu: Puterea începe să aibă şi acţiuni opresive împotriva celor din opoziţie

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, le-a spus, sâmbătă, femeilor liberale din judeţ, la conferinţa de alegeri, că nu se mai luptă doar cu "o putere care îşi trage foloasele pentru sine", ci cu o putere "care începe să aibă şi acţiuni opresive împotriva celor din opoziţie".

19 afișări
Imaginea articolului Atanasiu: Puterea începe să aibă şi acţiuni opresive împotriva celor din opoziţie

Atanasiu: Puterea începe să aibă şi acţiuni opresive împotriva celor din opoziţie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"O Românie în care dictatura e prezentă din păcate în viaţa noastră cotidiană, mai nou, vedem că nu ne mai luptăm doar cu o putere care îşi trage foloasele pentru sine, ci care începe să aibă şi acţiuni opresive împotriva celor din opoziţie", a spus Atanasiu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PNL Alba a adăugat că puterea foloseşte forţa judecătorească ca armă politică, spunând că acest aspect este "foarte grav", deoarece "e cea mai mare abatere de la democraţie care se poate întâlni într-o ţară".

"Fac referire nu la cazul de la Argeş, ci la toate cazurile în care în România niciun lider politic care este bănuit că ar fi încălcat legea nu este cercetat în libertate, ci este cercetat în stare de arest, deşi nu reprezintă nici pericol public şi nici nu poată să ascundă nici probe", a spus Teodor Atanasiu.

Câteva sute de femei liberale participă, sâmbătă, la Alba Iulia, la conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei de Femei a PNL Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici