Avramescu: Nu am văzut niciun demers de suspendare a preşedintelui în afară de declaraţii agresive

Consilierul de stat la Preşedinţie Cătălin Avramescu a susţinut, duminică, la Timişoara, că nu crede că demersurile opoziţiei de a-l suspenda pe Traian Băsescu vor avea succes, susţinând că, în afară de "declaraţii agresive pe la televiziuni", nici nu a văzut vreun altfel de demers în acest sens.

34 afișări
Imaginea articolului Avramescu: Nu am văzut niciun demers de suspendare a preşedintelui în afară de declaraţii agresive

Avramescu: Nu am văzut niciun demers de suspendare a preşedintelui în afară de declaraţii agresive (Imagine: www presidency ro)

Întrebat de jurnalişti, după ce a participat la dezbaterea cu tema "Doctrina populară. Sinteza valorilor şi principiilor dreptei", dacă demersurile opoziţiei de a-l suspenda pe Traian Băsescu vor avea succes, Avramescu a răspuns: "Nu. Dar nu am văzut deocamdată niciun demers. În afară de declaraţii agresive, pe la televiziuni, pe la 12.00 noaptea - ăsta e obiceiul acum - nu am văzut altceva. Ceea ce regret eu este că unii politicieni, în loc să facă politică în instituţii, fac politică noaptea pe la televizor".

El a afirmat că nicio economie nu creşte în urma unor crize politice şi dacă scopul este consolidarea economiei româneşti, aceasta se poate face doar prin "unitate şi responsabilitate", nu prin "precipitarea unor crize sau isterii".

"Nu am pomenit ca până acum o economie să crească în urma unor crize politice. Dacă scopul este acela raţional, şi anume consolidarea economiei româneşti, întărirea acestor semnale pozitive care încep să vină din economia reală, atunci mie mi se pare că aceasta nu o putem face decât printr-o anumită unitate şi responsabilitate, în niciun caz prin precipitarea unor crize sau isterii", a conchis Avramescu.

Valeriu Stoica, Sever Voinescu şi Cătălin Avramescu au participat, duminică, la Timişoara, la dezbaterea intitulată "Doctrina populară. Sinteza valorilor şi principiilor dreptei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici