Bănicioiu continuă să aşteapte documentele MT la Comisie

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu, vicepreşedinte al Comisiei Udrea, a declarat, marţi, că a aflat de intenţia MT de a trimite grupului PDL documentele solicitate de comisia de anchetă şi le transmite reprezentanţilor ministerului că Parlamentul îşi primeşte corespondenţa la registratură.

26 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu continuă să aşteapte documentele MT la Comisie

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă vor să-şi rezolve problemele în familie. Vreau doar să spun că Parlamentul îşi primeşte corespondenţa, pe adresa oficială, la registratură şi cu număr de înregistrare şi orice corespondenţă de partid este treaba lor", a afirmat Bănicioiu.

El a mai spus că membrii comisiei aşteaptă documentele oficiale în continuare la comisia de anchetă.

Ministerul Turismului organizează, marţi şi joi, la Palatul Parlamentului, "Ziua documentelor deschise", unde vor avea acces atât publicul larg, cât şi jurnaliştii şi parlamentarii care vor să verifice documentele privind sumele cheltuite de minister, a anunţat, marţi, instituţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici