Bănicioiu despre mitingul organizat de PSD: Mi se pare un demers lipsit de sens

Deputatul Nicolae Bănicioiu a declarat luni că, deşi nu vrea să îşi critice foştii colegi de partid, mitingul PSD este un demers lipsit de sens, deoarece social-democraţii au toată puterea prin care să legifereze şi să guverneze aşa cum doresc.

604 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu despre mitingul organizat de PSD: Mi se pare un demers lipsit de sens

Bănicioiu despre mitingul organizat de PSD: Mi se pare un demers lipsit de sens

''Noi putem doar să anunţăm că noi nu facem miting sâmbătă. Eu, unul, cred că este o alegere nefericită. Este o idee pe care nu o luăm în calcul. Mi se pare un demers lipsit de sens. Nu vreau să zic nimic rău faţă de foştii mei colegi. Măcar s-a ales o altă temă, nu mai este un miting de susţinere a doamnei Dăncilă, nu mai este cu familia tradiţională, acum este împotriva abuzurilor. Şi mă bucur că, în sfârşit, se vorbeşte şi de stoparea abuzurilor, dar aş vrea să-i informez pe cei care organizează mitingul că au toată puterea: au Parlament, Guvern, majoritate parlamentară, deci pot să legifereze, pot să guverneze şi pot să stopeze orice abuz prin instrumentele democratice pe care poporul român le-a asigurat atunci când au mers la vot'', a afirmat luni la Parlament, fostul deputat PSD, Nicolae Bănicioiu, care recent s-a înscris în partidul Pro România, fondat de fostul premier Victor Ponta.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că mitingul împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care "există o putere subterană care parazitează deciziile importante".

"Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse", a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici