Video Băsescu a discutat cu preşedintele CE despre propunerile pentru comisarul nominalizat de România

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, miercuri, la Bruxelles, cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre "exigenţele" pe care trebuie să le îndeplinească propunerile statelor membre pentru viitoarele poziţii de comisar european, conform unui comunicat al Preşedinţiei.

561 afișări

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre propunerea de candidat şi portofoliu pe care România o va avansa pentru viitoarea Comisie Europeană.

"Cei doi înalţi oficiali au discutat despre procesul de formare a noii Comisii Europene şi despre exigenţele pe care trebuie să le îndeplinească propunerile pe care le vor înainta statele membre în vederea ocupării viitoarelor poziţii de comisar european", potrivit sursei citate.

Atât preşedintele Băsescu, cât şi premierul Ponta şi-au exprimat sprijinul pentru o nouă nominalizare din partea României a actualului comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici