Băsescu, către Parlament: Semnalelele divergente pot crea confuzie, care va fi în defavoarea noastră

Preşedintele Băsescu a declarat, marţi, că adresează parlamentarilor şi premierului "rugămintea" să aibă în atenţie faptul că este în plin proces de negociere premergător sosirii la Bruxelles, pentru Consiliul European, iar semnalele divergente pot crea confuzie, care va fi în defavoarea României.

142 afișări
Imaginea articolului Băsescu, către Parlament: Semnalelele divergente pot crea confuzie, care va fi în defavoarea noastră

Băsescu, către Parlament: Semnalelele divergente pot crea confuzie, care va fi în defavoarea noastră (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Înţeleg că azi de reuneşte Parlamentul, aş face public o rugăminte către membrii Parlamentului, către primul-ministru să aibă în atenţie faptul că sunt în plin proces de negociere premergător sosirii la Bruxelles, unde vor continua negocierile şi semnalele divergente pot crea confuzie, care va fi în defavoarea noastră. Atunci când se constată semnale divergente într prim-ministru şi preşedinte, membrii Consiliului vor avea dubii care va fi reacţia României după terminarea Consiliului", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici